PARGI.EE|交通運輸線上App不用買

シェア記事:

【免費交通運輸App】PARGI.EE-APP點子

PARGI.EE on EMT poolt ametlikult toetatud m-parkimise rakendus, mida saavad kasutada EMT, Elisa ja Tele2 kliendid. See on kõige värskema parkimistsoonide andmebaasiga lahendus Eestis. Uute tsoonide lisandumisel või tingimuste muutumisel uuendatakse sisu automaatselt (rakendust ei ole vaja uuendada). Rakendus kuvab lähimaid parkimistsoone, võimaldab lisada kuni 5 auto numbrit, kuvab detailset parkimisajalugu koos maksumustega kuni 6 kuud tagasi, tuletab meelde aktiivsest parkimisest, lubab seada limiite, teavitab limiidi täitumisest ja võimaldab limiiti pikendada. Ülevaate oma kõikidest m-parkimistest pikema aja jooksul saab veebilehelt www.pargi.ee (parkimine).

PARGI.EE rakendus töötab üle andmeside ühenduse, kuid osa funktsionaalsusest on dubleeritud SMS'i ja kõnega.

Versiooni 3.2 täiendus - lisatud privaattsoonide kasutamise võimalus. Parklate nimekirjas on uus menüü "Minu tsoonid" kuhu on võimalik lisada parkimistsoone mis ei ole avalikus nimekirjas.

Versiooni 3.3 täiendus - lisatud Stockmanni parklas paberpileti tasumise võimalus, skaneerides pileti ribakoodi või sisestades piletinumbri käsitsi.

【免費交通運輸App】PARGI.EE-APP點子

【免費交通運輸App】PARGI.EE-APP點子

【免費交通運輸App】PARGI.EE-APP點子

【免費交通運輸App】PARGI.EE-APP點子

【免費交通運輸App】PARGI.EE-APP點子

免費玩PARGI.EE APP玩免費

免費玩PARGI.EE App

PARGI.EE APP LOGO

PARGI.EE LOGO-APP點子

PARGI.EE APP QRCode

PARGI.EE QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.3.4
App下載
免費
1970-01-012015-05-10
シェア記事: