Helikon Taverna Bormúzeum|旅遊線上App不用買

シェア記事:

【免費旅遊App】Helikon Taverna Bormúzeum-APP點子

Helikon Taverna Bormúzeum a Balaton északi részén. Bock Bisztró Vonyarcvashegy.

A vonyarcvashegyi Helikon Taverna épülete 1820 táján eredetileg présháznak épült, érdekessége, hogy az eredeti tervdokumentációja levéltárban fellelhető. Az épület szerepel a keszthelyi Festetics-uradalom épületeinek 1858. évi lajstromában is, mint „Pincze és présház". A vonyarci pince az egyik legjelentősebb borászati Festetics-központ, innen irányították a balatoni szőlőtermesztési és borkészítési tevékenységüket.

【免費旅遊App】Helikon Taverna Bormúzeum-APP點子

2006 és 2008 között megtörtént a Taverna épületének (külső és belső felújítás, tetőszerkezet teljes megújítása) állagmegóvó rekonstrukciója, amivel a házban egy 13 szobás panzió nyújtotta szolgáltatások váltak elérhetővé, a felújított étterem mellett. A kialakított panorámaterasz egyedi hangulatú rendezvényhelyszínné varázsolta az egykori, Balaton mellett fekvő Festetics-birtokot.

2011-től a Zenit Hotel Balaton szálloda megépítésével párhuzamosan megtörtént a Taverna külső környezetének rendezése is.

2012–2013-ban a műemléki pincében – az eredeti szőlőtermesztési és borkészítési hagyományokhoz kapcsolódva – országosan egyedülálló, tematikus múzeumi tér került kialakításra. Ezzel egy időben a Taverna külső klasszicista homlokzata díszkivilágítást kapott.

【免費旅遊App】Helikon Taverna Bormúzeum-APP點子

免費玩Helikon Taverna Bormúzeum APP玩免費

免費玩Helikon Taverna Bormúzeum App

Helikon Taverna Bormúzeum APP LOGO

Helikon Taverna Bormúzeum LOGO-APP點子

Helikon Taverna Bormúzeum APP QRCode

Helikon Taverna Bormúzeum QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
シェア記事: