Радіо "Львівська Хвиля"|音樂線上App不用買

シェア記事:

【免費音樂App】Радіо

Радіо “Львівська Хвиля” - завжди на крок попереду.

Назва радіостанції - не випадок, а швидше данина Історії та галицьким традиціям, адже саме у Львові ще у 30-тих роках виникла перша на Західній Україні комерційна радіостанція, яка мала назву “Львівська Хвиля“. А вже 11 серпня, 1992 року, вперше на пострадянських теренах з`явилась комерційна незалежна радіостанція «Львівська Хвиля». Сьогодні колектив радіо «Львівська хвиля» налічує 40 фахових радіоведучих, журналістів, менеджерів з продажу та інших професіоналів. Саме це і дає можливість забезпечити якісне цілодобове мовлення.

Ми завжди активно спілкуємось із нашим слухачем і, знаючи усі його потреби та бажання, активно відображаємо це в нашому ефірі. У час жорсткої конкуренції, - на радіоринку Львова, 17 радіостанцій, більшість із яких є мережевими представниками у нашому регіоні, - «Львівська Хвиля», використовуючи переваги регіонального мовника, утримує місце лідера регіону.

【免費音樂App】Радіо

“Львівська хвиля” популярна серед різних соціальних прошарків населення, тому аудиторія нашої радіостанції рівномірно відображає усі категорії населення Львівської області. Результатом такої роботи став ексклюзивний ефірний продукт радіо “Львівська Хвиля”, який і представлений далі.

Формат радіостанції «Львівська Хвиля»

“Радіо Львівська хвиля” сьогодні працює в форматі AC (Adult Contemporary) & CHR (Contemporary Hit Radio). У нашому розпорядженні цифрова продакшн-студія для запису рекламних спотів, музичних заставок та іншої необхідної ефірної продукції.

【免費音樂App】Радіо

Ефір “Радіо Львівська хвиля” на 80% становить музика, решта - інформація та реклама. Ведучі пропонують аудиторії музику як на свій смак (авторські програми, хіт-паради, розважальні програми), так і за принципом рівномірного розподілу по ефірному часу мелодій різних стилів та напрямків сучасної музичної культури.

Серйозна увага приділяється популяризації вітчизняної музики та виконавців. Основний принцип нашої ефірної політики - це “живе” радіо для всіх - реалізується також в безпосередньому спілкуванні зі слухачем в оригінальних конкурсах та іграх у прямому ефірі.

【免費音樂App】Радіо

免費玩Радіо "Львівська Хвиля" APP玩免費

免費玩Радіо "Львівська Хвиля" App

Радіо "Львівська Хвиля" APP LOGO

Радіо

Радіо "Львівська Хвиля" APP QRCode

Радіо
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1
App下載
免費
1970-01-012015-01-14
シェア記事: