Rüya Tabirleri Com.TR|書籍線上App不用買

シェア記事:

【免費書籍App】Rüya Tabirleri Com.TR-APP點子

Android telefonunuzda bir dokunuşla rüyanızın yorumunu öğreneceksiniz ,ayrıca rüyanızı ve yorumunu bir tuşa dokunarak arkadaşlarınız ile SMS şeklinde paylaşabileceksiniz. Uygulama kendisi içerisinde binlerce rüyanın yorumunu barındırmaktadır böylece internete ihtiyaç duymadan uygulamayı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İnternete bağlanmak zorunda kalmadan girebileceğiniz rüya tabirleri ansiklopedisi bir uygulama olarak cep telefonunuzdan her an kullanabilirsiniz.

Uyanır uyanmaz rüyanızı unutmadan, rüya yorumuna bakmak daha iyi bir rüya tabiri elde etmenizi sağlar. Rüyaların yorumlanmasında zamanın önemine de vurgu yapmak gerekmektedir ki “Hayırdır inşallah” diyerek güneşin doğusuna yakın bir zamanda yorumu okumak ve değerlendirmekte fayda vardır.

Uygulamada;

• Arama özelliği vardır, rüyanızda gördüğünüz nesneyi aratarak yorumları okuyabilirsiniz.

【免費書籍App】Rüya Tabirleri Com.TR-APP點子

• Tabirler rüyada görülme şekline göre detaylandırılmıştır, yani sadece rüyada araba görmek şeklinde değil, rüyada arabaya binmek, rüyada kırmızı araba görmek, rüyada araba kullanmak şeklinde çeşitlendirilmiştir.

【免費書籍App】Rüya Tabirleri Com.TR-APP點子

• Rüyanızda en çok gördüğünüz nesneleri favorilerinize ekleyebilir, rüyalarınıza göre kendinizi ve psikolojinizi daha iyi anlayabilirsiniz.

【免費書籍App】Rüya Tabirleri Com.TR-APP點子

• Tabirleri dilediğinizde e-posta ile arkadaşınıza gönderebilir, twitter veya facebook hesabınızda paylaşabilirsiniz.

【免費書籍App】Rüya Tabirleri Com.TR-APP點子

• Uygulamadaki tabirler Türkiye’nin en kapsamlı rüya ansiklopedisi sitesi www.ruyatabirleri.com.tr’nin içeriğinden oluşmaktadır.

• Uygulamanın içeriği rüya tabiri uzmanları tarafından sürekli araştırılmakta, daha açıklayıcı hale getirilmekte ve güncellenmektedir.

Uygulamanın keyfini çıkarmanızı diliyoruz.

免費玩Rüya Tabirleri Com.TR APP玩免費

免費玩Rüya Tabirleri Com.TR App

Rüya Tabirleri Com.TR APP LOGO

Rüya Tabirleri Com.TR LOGO-APP點子

Rüya Tabirleri Com.TR APP QRCode

Rüya Tabirleri Com.TR QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
シェア記事: