Pratik Kelime Ezberle|教育線上App不用買

シェア記事:

【免費教育App】Pratik Kelime Ezberle-APP點子

Programın amacı hızlı ve pratik bir şekilde kelimeleri ezberlemektir. İngilizce’ den Türkçe’ ye ve Türkçe ’den İngilizce’ ye olarak tasarlanmıştır. Kullanıcıya istedikleri yerde zorlanmadan kullanabilecekleri, karşılarına çıkan kelimeleri öğrenme seviyelerine göre derecelendirip tekrar o dereceden devam ederek pekiştirici bir şekilde kelimelerin adım adım öğrenilmesini sağlamaktır. Kullanıcı bu sayede kendini ölçerek daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedecektir. Metro’da, otobüste, okulda vs. Her yerde pratik bir şekilde kullanılabilecek bir program olarak tasarlanmıştır.

İlk olarak programın Ana Sayfasında 5 adet buton bulunmaktadır. Seviye Sayfaları, Öğrendiklerim ve Oyladıklarım. Seviye ve Öğrendiklerim Sayfalarında ki Sağ-Sol Ok işaretleriyle diğer kelimelere geçilmektedir. Eğer kelimenin anlamını bilmiyorsanız kelimenin üzerine tıkladığınızda Türkçe veya İngilizce anlamı çıkmaktadır. Çıkan kelimedeki öğrenme seviyenizi belirlemek için yıldızlara tıklayarak oylamanız yeterlidir. Oylamak için 3 adet küçük yıldız, 1 adet büyük yıldız bulunmaktadır. 1. Küçük yıldıza tıklarsanız 1 yıldız seviyesinde yani çok az bildiğinizi, 2. Küçük yıldız 2 yıldız seviyesinde ve 3 te daha iyi öğrendiğinizi... Büyük yıldız ise bu kelimeyi tamamen öğrendiğinizi göstermektedir. Kelime yıldızlarla oylandığı anda oyladıklarım sayfasına gönderilmektedir.

• İlk 3 Buton ’da kelimelerin zorluk seviyelerine göre ayrılmış 3 çeşit sayfa(Başlangıç Seviyesi, Orta Seviye, İleri Seviye) vardır.

• 4. Buton (Öğrendiklerim): Seviye Sayfalarında karşınıza gelen kelimeyi gerçekten öğrendiğinize inandığınızda büyük yıldıza tıklarsınız ve artık o kelime Öğrendiklerim’ e gönderilir.

• 5. Buton(Oyladıklarım) : Seviye Sayfalarında karşılaşılan kelimelerin oylanması (Yıldızlara tıklanarak kelimelerin öğrenme seviyelerinin kullanıcıya göre derecelendirilmesi) sonucu kelimeler buraya gönderilir. 4 seçenek vardır: tek yıldız seviyesinde bilinen kelimeler, 2 yıldız seviyesinde bilinen kelimeler, 3 yıldız seviyesinde bilinen kelimeler ve tamamen öğrenilen kelimelerdir. Bunlara tıkladığınızda artık o seviyedeki derecelendirdiğiniz kelimeler karşınıza çıkacaktır. Aynı şekilde burada da tekrar tekrar kelimeleri oylayabilirsiniz. Bu size kelimeleri öğrenmede adım adım ilerlemeyi sağlayacaktır.

• Ayrıca menü tuşuna veya ekranın sağ üst köşesinde alt alta 3 nokta bulunuyorsa herhangi birine basıldığında 3 seçenek çıkmaktadır: 1. Ayarlar,2. İngilizce Sözler,3. Kullanım Kılavuzu.

• Ayarlar Sayfasında hangi kelimenin sorulacağını (İngilizce mi Türkçe mi) , sesin (Butonlara, ok işaretlerine ve kelimelerin üzerine tıklandığında) açılıp kapanması ve tek çeşit arka planın ayarlanması seçenekleri mevcuttur.

• İngilizce Sözler Sayfasında anlamlı, kişiyi destekleyici, öğüt veren, motive eden özlü sözlerin yer aldığı görseller bulunmaktadır.

【免費教育App】Pratik Kelime Ezberle-APP點子

【免費教育App】Pratik Kelime Ezberle-APP點子

【免費教育App】Pratik Kelime Ezberle-APP點子

【免費教育App】Pratik Kelime Ezberle-APP點子

【免費教育App】Pratik Kelime Ezberle-APP點子

【免費教育App】Pratik Kelime Ezberle-APP點子

【免費教育App】Pratik Kelime Ezberle-APP點子

免費玩Pratik Kelime Ezberle APP玩免費

免費玩Pratik Kelime Ezberle App

Pratik Kelime Ezberle APP LOGO

Pratik Kelime Ezberle LOGO-APP點子

Pratik Kelime Ezberle APP QRCode

Pratik Kelime Ezberle QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
シェア記事: