Nabi Avcı|新聞線上App不用買

シェア記事:

【免費新聞App】Nabi Avcı-APP點子

Nabi Avci, 8 Ekim 1953'te Bilecik'te dogdu. Baba adi Abdullah, anne adi Habibe'dir. Ögretim Üyesi Prof. Dr.; Orta Dogu Teknik Üniversitesi Idari Bilimler Fakültesini bitirdi. Doktorasini Anadolu Üniversitesinde Iletisim Bilimleri alaninda yapti. 1974 yilinda Kültür Bakanliginda memuriyete girdi.

Anadolu Üniversitesinin kurulusunda Iletisim Bilimleri Fakültesinde ögretim görevlisi oldu. Milli Egitim Bakanligi ve Basbakanlik Müsavirligi görevlerinde bulundu. Çesitli ulusal televizyon, dergi ve gazetelerde program yapimcisi, köse yazari ve genel yayin danismani olarak çalisti. 2000 yilinda Istanbul Bilgi Üniversitesi Iletisim Fakültesinde profesör oldu. 2003'te Basbakan Basmüsavirligi görevine getirildi.

TÜBITAK Bilim Teknoloji Yüksek Kurulu Üyeligi ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Baskanligi yapti. Telif ve tercüme olarak çok sayida kitabi bulunmaktadir. 24. Dönemde TBMM Milli Egitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Baskani oldu. Çok iyi düzeyde Ingilizce, orta düzeyde Almanca bilen Avci, evli ve 5 çocuk babasidir.

【免費新聞App】Nabi Avcı-APP點子

【免費新聞App】Nabi Avcı-APP點子

免費玩Nabi Avcı APP玩免費

免費玩Nabi Avcı App

Nabi Avcı APP LOGO

Nabi Avcı LOGO-APP點子

Nabi Avcı APP QRCode

Nabi Avcı QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
0.0.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-21
シェア記事: