Music Base|音樂線上App不用買

シェア記事:

【免費音樂App】Music Base-APP點子

Deze "Music Base" beschikt over een database met bijna 1 miljoen muziektitels van ruim 30000 artiesten, groepen of bands.

Aan de hand van de artiestennaam kan de nagenoeg volledige discografie worden opgezocht waarbij ook vrijwel alle jaartallen worden vermeld. Vervolgens kan een muziektitel direct worden geselecteerd waarna de Music Base de beste overeenkomst in Youtube en of Spotify tracht te vinden en het vervolgens ook afspeelt!

Tijdens het afspelen wordt de hoes van de single erbij gezocht alsook vele foto's van de betreffende artiest(en).

Het is ook mogelijk je eigen muziek die op je Android is opgeslagen via de "Music Base" af te spelen. Ook in dat geval wordt de hoes erbij gezocht evenals plaatjes van de artiest(en).

Een heel krachtige functie is de mogelijkheid om gesproken zoekopdrachten te geven. Je moet dan de microfoonknop aanraken en dan eerst de naam van de artiest(en) zeggen met direct er achteraan de titel van het gewenste nummer.

Voorbeeld: "Britney Spears Circus".

Het is zelfs mogelijk de muziek die op je Windows computer staat draadloos (via WiFi) op te halen en via je Android af te spelen! Hiertoe wordt een eenvoudige maar krachtige lokale server gebruikt die beide apparaten via WiFi met elkaar verbindt. Deze server draait op je eigen PC.

De benodigde server software heet "Arti Server" en kan worden gedownload en geïnstalleerd op je Windows PC via deze link:

【免費音樂App】Music Base-APP點子

http://www.dsh2000.com/SETUP_ArtiServer1.exe

Als je deze server hebt draaien kun je zowel op je Android als via je Windows computer muziek afspelen, ongeacht of deze bestanden op je Android of op je PC staan!

Een geweldige toepassing van de "Music Base" is het aansluiten van je Windows PC op je HiFi en/of televisietoestel. Je kan dan vanaf elke plek in je huis draadloos via je Android opdracht geven om media via die toestellen af te spelen!

De "Music Base" heeft ook een ingebouwde folders- en bestanden- verkenner waarmee je muziek op je Android kunt opzoeken en ook afspelen.

Het is belangrijk om te beseffen dat een universele database wordt gebruikt die niets te maken heeft met de eigen database van Spotify of de index van Youtube! Als muziek in de "Music Base" wordt geselecteerd dan wordt geprobeerd die te vinden in je eigen muziekverzameling, op Spotify en/of Youtube. Daarbij wordt een slimme zoekmethode gebruikt die gericht is op het vinden van de beste match met hetgeen je zoekt. Bij gebruik van Youtube worden alle video's overgeslagen die niet op een mobiel toestel afspeelbaar zijn en wordt net zolang doorgezocht tot wel een speelbare video wordt gevonden!

Als je een Nederlandse spreekstem (bv. "Jan" of "Lena" van Svox, "Daan" of "Jasmijn" van Acapela en/of "Anne" van Cereproc) op je Android installeert dan zal de "Music Base" ook de gevonden informatie hardop voorlezen alsmede instructies geven. Deze stemmen kosten enkele Euros. Een gratis alternatief is het stempakket van "eSpeak", die echter wel nogal robotachtig klinken.

Zorg dat je altijd de meest recente versie van de "Music Base" installeert en geregeld update. De database wordt namelijk voortdurend uitgebreid.

Er kan alleen gebruik worden gemaakt van de draadloze functies binnen het bereik van je eigen draadloze WiFi netwerk thuis.

We wensen je veel plezier met deze software.

DSH electronics

Leidschendam

www.dsh2000.com

info@dsh2000.com.

免費玩Music Base APP玩免費

免費玩Music Base App

Music Base APP LOGO

Music Base LOGO-APP點子

Music Base APP QRCode

Music Base QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.60
App下載
免費
1970-01-012015-02-04
シェア記事: