Moj Odbornik|社交線上App不用買

シェア記事:

【免費社交App】Moj Odbornik-APP點子

U želji da poboljša komunikaciju između građana i njihovih izabranih predstavnika u lokalnim parlamentima, OCD Proaktiv, pokreće web portal „Moj odbornik” i istoimenu mobilnu aplikaciju.

Web portal „Moj odbornik” i istoimena mobilna aplikacija je mehanizam za direktnu, dvosmernu komunikaciju između građana i njihovih izabranih predstavnika u lokalnim parlamentima koji će, uz podršku Instituta za održive zajednice realizovati niška organizacija Proaktiv. Ideja je da ovaj portal postane virtuelna soba za sastanke između građana i odbornika kako bi se pospešila i unapredila komunikacija između njih, u korist obe strane.

Građani iz 20 gradova i opština uskoro će preko Internet portala "Moj odbornik" moći da kontaktiraju odbornike i da im prijave nepravilnosti i ukažu na probleme iz svoje lokalne zajednice.

"Moj odbornik" biće dostupan građanima i preko mobilne aplikacije koju će moći da preuzmu sa Gugl marketa. U toku je prikupljanje i dodavanje podataka, a aplikacija bi trebalo da počne da radi pocetkom 2013.godine.

Projekat "Moj odbornik" sprovodi organizacija civilnog društva "Proaktiv" uz podršku USAID-a u okviru programa "Inicijative javnog zagovaranja građanskog društva" Instituta za održive zajednice ISC.

【免費社交App】Moj Odbornik-APP點子

免費玩Moj Odbornik APP玩免費

免費玩Moj Odbornik App

Moj Odbornik APP LOGO

Moj Odbornik LOGO-APP點子

Moj Odbornik APP QRCode

Moj Odbornik QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.1
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
シェア記事: