mojTaxi Touch ’n’ Go|交通運輸線上App不用買

シェア記事:

【免費交通運輸App】mojTaxi Touch ’n’ Go-APP點子

mojTaxi Touch ’n’ Go je aplikacija koja vam omogućava poziv taxi vozila u Sarajevu.

Sa MojTaxi aplikacijom, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini možete naručiti taxi. Bez zauzeća linija ili situacije da nema raspoloživog vozila.

U prosjeku, da bi pozvali taxi u Sarajevu, potrebno je više od 2 minute. Sa mojTaxi Touch ‘n’ Go prosječno vrijeme za poziv taxi vozila je 4 sekunde. Čak možete u aplikaciji pratiti na mapi vozilo koje se dolazi po vas, i to u stvarnom vremenu.

Pozivanje taxi vozila nikad nije bilo jednostavnije. Dovoljno je pokrenuti aplikaciju na vašem telefonu i pritisnuti jedno dugme. Ne morate stajati na trotoaru po kiši, ne morate mahati i gledati koji je taxi slobodan. Po aktivaciji, sistem će vam dodijeliti najbliži taxi, prikazati će vam broj vozila koje dolazi po vas i očekivano vrijeme dolaska do vaše lokacije. Sve ovo se odvija 4 puta brže od uobičajenih poziva taxi vozila.

Možete birati između brzog poziva najbližeg taxi vozila, ili ukoliko to želite, možete na mapi vidjeti sva dostupna taxi vozila i pozvati tačno određeno vozilo koje želite, klikom na pin na karti, bez obzira da li je najbliže ili nije.

Izbor je na vama. Dodatno, taxi vozila koja su povezana u sistem imaju besplatan wi-fi internet u vozilu, tako da dok putujete, možete koristiti internet u vozilu.

【免費交通運輸App】mojTaxi Touch ’n’ Go-APP點子

免費玩mojTaxi Touch ’n’ Go APP玩免費

免費玩mojTaxi Touch ’n’ Go App

mojTaxi Touch ’n’ Go APP LOGO

mojTaxi Touch ’n’ Go LOGO-APP點子

mojTaxi Touch ’n’ Go APP QRCode

mojTaxi Touch ’n’ Go QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.2
App下載
免費
1970-01-012015-03-09
シェア記事: