ebebek|購物線上App不用買

シェア記事:

【免費購物App】ebebek-APP點子

ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, sınırsız bilgi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir.

Türkiye’nin en büyük anne ve bebek alışveriş platformu ebebek Android uygulaması ile artık cebinizde!

【免費購物App】ebebek-APP點子

Annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, sınırsız bilgi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan ebebek Türkiye’nin en büyük anne ve bebek alışveriş sitesi ve mağazalar zinciridir.

Bebek arabası, oto koltuğu, ana kucağı, yürüteç, mama sandalyesi, bebek giyimi, park yatak, bebek bezi, mama, emzirme ürünleri ve daha yüzlerce seçkin marka ve binlerce ürünü artık Android yüklü cihazlarınızdan da satın alabilirsiniz.

【免費購物App】ebebek-APP點子

ebebek’in cep telefonlarına özel uygulaması ile alışveriş yaparken dilerseniz barkod okuyucu ile de aradığınızı kolayca bulabilir, güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Bu uygulama ile güncel siparişlerinizi takip edebilir, müşteri hizmetleri yetkililerimizle iletişime geçebilir ve mağazalarımıza ulaşım için yol ve iletişim bilgilerini görebilirsiniz.

【免費購物App】ebebek-APP點子

Turkey’s First Baby and Mother Shopping Platform & Retailer ebebek is now available on Android mobile devices!

ebebek is a website and retail store chain which -satisfies all needs of parents and babies within the term starting before the birth till 4th age- with high quality products and services, smiling personnel approach, affordable prices and unlimited information and after-sales support 7/24.

All the needs of mother and babies such as baby stroller, car seat, walker, high chair, baby clothes, bed, diapers, baby food, breast feeding and with hundreds of exclusive brands and thousands of products Android mobile devices you can buy the product now.

ebebek’s mobile phone with a special barcode reader application and if you like shopping you can easily find what you're looking, you can shop safely.

With this application you can track your order status, you can see contact details and road maps of our stores and you can direct contact our customer service as well.

ebebek

【免費購物App】ebebek-APP點子

【免費購物App】ebebek-APP點子

免費玩ebebek APP玩免費

免費玩ebebek App

ebebek APP LOGO

ebebek LOGO-APP點子

ebebek APP QRCode

ebebek QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.4
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
シェア記事: