eDiktya Mobile Apps|商業線上App不用買

シェア記事:

【免費商業App】eDiktya Mobile Apps-APP點子

Η eDiktya είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων πληροφορικής που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2001.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται έντονα στην ανάπτυξη προγραμμάτων για τα έξυπνα κινητά (smartphones) και τις ταμπλέτες (tablets) καθώς και τον σχεδιασμό και ανάπτυξη προωθητικών ενεργειών μάρκετιγκ μέσω κινητών τηλεφώνων (mobile marketing).

Στην εφαρμογή περιλαμβάνεται και το 1ο τεύχος της ψηφιακή έκδοσης του περιοδικού της.

Το περιοδικό "Mobile Apps Για Επιχειρήσεις" είναι η πρώτη Ελληνική ψηφιακή έκδοση στα app stores για τα mobile apps και το mobile app marketing. Σκοπό έχει να διαφωτίσει τον σύγχρονο επιχειρηματία για τις εφαρμογές για τα κινητά τηλέφωνα και tablets καθώς και τους τρόπους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ωφεληθούν τα μέγιστα η επιχείρηση και οι πελάτες της.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών για κινητές συσκευές που εξηγούμε με παραδείγματα είναι α)η mobile παραγγελιοληψία για επιχειρήσεις εστίασης όπως εστιατόρια, πιτσαρίες και delivery γενικότερα, β)οι mobile κρατήσεις για γυμναστήρια-κομμωτήρια-ιατρεία κ.α., γ)η στοχευμένη αποστολή SMS μηνυμάτων (push notifications) που έχει εφαρμογή σε όλες τις επιχειρήσεις, δ)εκπτωτικά κουπόνια, ε)στατιστικά στοιχεία και πλήθος άλλων χαρακτηριστκών.

【免費商業App】eDiktya Mobile Apps-APP點子

免費玩eDiktya Mobile Apps APP玩免費

免費玩eDiktya Mobile Apps App

eDiktya Mobile Apps APP LOGO

eDiktya Mobile Apps LOGO-APP點子

eDiktya Mobile Apps APP QRCode

eDiktya Mobile Apps QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.6
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
シェア記事: