ZikirMatik / Tesbih|工具線上App不用買

シェア記事:

【免費工具App】ZikirMatik / Tesbih-APP點子

ZikirMatik / Tesbih uygulaması ile belirlediğiniz sayı kadar zikir çekebilir, dilerseniz "Periyodik Uyarı"yı aktif hale getirip, belirlediğiniz sayı aralıkları ile uygulamanın sizi ekran mesajı ve yoğun titreşim ile uyarmasını sağlayabilirsiniz.

UYGULAMA TAMAMEN ÜCRETSIZ OLUP, REKLAM ICERMEMEKTEDIR!!!

Ekranda çekmek istediğiniz zikir sayısını, kalan sayıyı, zikir adını; zikir tuşu üzerinde de o ana kadar çektiğiniz zikir sayısını görebilirsiniz.

Ayrıca yanlışlıkla zikir tuşuna basmanız halinde -1 tuşu ile geri alabilirsiniz.

Otomatik kayıt. (Çağrı geldiğinde veya başka bir şekilde uygulama kapansa ya da arkaplanda kalsa bile sayaçların son değerleri kayıt altında tutulmaktadır.)

Zikir bitiminde aynı zikri tekrarlama seçeneği

Zikir tuşu çekme esnasında, hafif titreşim vererek, olası şaşırma durumunu ortadan kaldırır. Dilerseniz ayarlardan devre dışı bırakabilirsiniz.

Herhangi bir problem ile karşılaşır iseniz lütfen olumsuz yorum yazmadan önce benimle irtibata geçiniz. En kısa zamanda dönüş yapılacaktır.

BAZI ARKADAŞLARIN VIRÜSLÜ YORUMLARINA ISTINADEN UYGULAMA ESET MOBILE SECURITY & ANTIVIRUS TAM ÜRÜM VE DR. WEB LIGHT ILE TARANMIŞ HERHANGI BIR VIRUS VE BENZERI ZARARLI KOD BULUNMAMIŞTIR. BIR ARKADAŞIMIZIN UYARISI DIKKATE ALINARAK AVG ANTIVIRUS FREE ILE TARADIM VE VERDIĞI UYARIYI FORUMLARDA ARASTIRDIM. MAALESEF YERLI FORUMLARDA KONU ILE ILGILI YETERLI BILGI BULAMADIM LAKIN YABANCI FORUMLARDA EBAY GIBI BAZI POPÜLER UYGULAMALARDA AVG NIN AYNI UYARIYI VERDIĞI SIKAYETLERINE RASTLADIM. CEVABEN BUNUN UYGULAMA IZINLERINDEN KAYNAKLANABILECEGI VE MUHTEMEL OLARAK E-POSTA SERVISI BAĞLANTISI NEDENI ILE OLABILECEGINDEN BAHSEDILMIS VE ÖNERI OLARAK ALTERNATIF BIR ANTIVIRUS PROGRAMI KULLANILMASI TAVSIYE EDILMIŞ. SONUC OLARAK; UYGULAMA ICERISINDE HERHANGI BIR HARICI KOD BULUNMAMAKTA VE IZINLER TAMAMEN UYGULAMANIN OZELLIKLERINE GÖRE OLUŞMUŞ IZINLERDIR. SADECE TELEFON KIMLIĞINI OKUMA IZNI APP INVENTOR TARAFINDAN OLUŞTURULMUŞ VE ISTATISTIK IÇIN GOOGLE TARAFINDAN KULLANILMAKTADIR.

Uygulamayı beğenmiş ve kullanıyor iseniz, destek olmak için lütfen 5 yıldız ve olumlu yorumlarınızı belirtiniz.

ZikirMatik / Tesbih uygulamasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.

kelimeler: zikir, tesbih, zikirmatik, sayaç, islam, dini, tiny, counter, vird, dhikr, tasbeeh, islam

【免費工具App】ZikirMatik / Tesbih-APP點子

【免費工具App】ZikirMatik / Tesbih-APP點子

【免費工具App】ZikirMatik / Tesbih-APP點子

【免費工具App】ZikirMatik / Tesbih-APP點子

【免費工具App】ZikirMatik / Tesbih-APP點子

【免費工具App】ZikirMatik / Tesbih-APP點子

免費玩ZikirMatik / Tesbih APP玩免費

免費玩ZikirMatik / Tesbih App

ZikirMatik / Tesbih APP LOGO

ZikirMatik / Tesbih LOGO-APP點子

ZikirMatik / Tesbih APP QRCode

ZikirMatik / Tesbih QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.0.0.61
App下載
免費
1970-01-012015-05-31
シェア記事: