Yodiviki|娛樂線上App不用買

シェア記事:

【免費娛樂App】Yodiviki-APP點子

**Yodiviki nedir?**

【免費娛樂App】Yodiviki-APP點子

Yodiviki, Türkiye’nin ilk “sesli içerik platformu”dur.

【免費娛樂App】Yodiviki-APP點子

YoDiViKi'de başka hiçbir yerde olmayan ve bir radyo programı ya da podcast gibi, özellikle dinlenmek üzere tasarlanıp üretilmiş sesli içerikler yer alıyor.

**İçinde Neler Var?**

【免費娛樂App】Yodiviki-APP點子

Yodiviki'de kısa öyküden reklamcılıkla ilgili seminerlere, bebek bakımından astroloji ve evcil hayvanlara, sinemadan permakültüre, cinsellikten dil eğitimine, mesleki gelişimden, kadın-erkek ilişkilerine, sesli müze rehberlerinden ekolojiye kadar gündelik hayatımızda faydalanacağımız konularda içerikler var.

Bir başka deyişle; romanlar da var, kaçırdığınız radyo programları da. Şiir de dinleyebilirsiniz, motorsiklet bakımı hakkında program da! Mesela vakit bulup katılamadığınız bir “kişisel gelişim semineri”ni işten eve dönerken serviste / arabada veya toplu taşımada dinleyebilirsiniz. Ya da hafta sonları gezdiğiniz müzenin sesli rehberini telefonunuza indirebilirsiniz.

【免費娛樂App】Yodiviki-APP點子

Sadece basılmış kitapların seslendirmesi değil... Dinlenmek üzere tasarlanmış, size gündelik hayatınızda eşlik edecek yaratıcı ve özel içerikler hazırlıyoruz.

**Yodiviki’nin uzmanlığı “Sesli İçerik”**

【免費娛樂App】Yodiviki-APP點子

İçerik seçimini titizlikle yapıyoruz. Tüm sesli ürünleri kendi bünyemizde hazırlıyoruz. Tamamını profesyonel seslendirmeciler ile seslendiriyoruz ve 20 dakikayı aşmayan sürelerde sunuyoruz.

【免費娛樂App】Yodiviki-APP點子

Bu yüzden örneğin bir romanı eğer isterseniz parça parça da alabiliyorsunuz. İlk parçalarını dinleyip, devamını satın alıp almamaya karar verebilirsiniz. Birden fazla parçadan oluşan bir içeriğin tamamını satın almak ya da indirmek zorunda değilsiniz.

【免費娛樂App】Yodiviki-APP點子

Yodiviki’de çocuk gelişiminden iş dünyasına, sivil toplumdan, kişisel gelişime, tamamlayıcı tıptan sanata pek çok kategori altında sesli içerik var! Üstelik Yodiviki içerik kataloğu sürekli güncellenip yenileniyor!

免費玩Yodiviki APP玩免費

免費玩Yodiviki App

Yodiviki APP LOGO

Yodiviki LOGO-APP點子

Yodiviki APP QRCode

Yodiviki QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
v2.1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
シェア記事: