Wordy|益智線上App不用買

シェア記事:

【免費益智App】Wordy-APP點子

İngilizce kelime öğrenmek artık çok kolay, Remzi Hoca tecrübesiyle hazırlanmış on binlerce kelime verisine ait "Wordy" artık Android cihazlarınızda! Üstelik hiçbir ücret ödemeden internet bağlantınız olduğu her yerden erişebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken uygulamayı indirdikten sonra bir üyelik almanız.

Sınav türlerine göre çalışabileceğiniz ya da alanlara göre çalışma imkanı sağlayan Wordy "Bildiklerim" ve "Bilmediklerim" kelimeleri de bir kategoriye atarak pratik yapmanızı sağlıyor.

Her kategoride; Noun, Adverb, Verb, Adjective, Conjunction, Preposition, Pronoun, Determiner ve Mixed seçenekleriyle hangi bölümde kendinizi zayıf hissediyorsanız o kategoride çalışarak kelime dağarcığınızı zenginleştirmenize olanak sağlıyor.

Ayarlar menüsünden "Kaç soruda doğru olarak kabul edilsin?" ayarını yaparak bileceğiniz kelimeleri doğru ya da yanlış olarak belirleyerek daha sonra "Bildiklerim" ve "Bilmediklerim" seçeneği altında pekiştirmenizi sağlıyor.

Artık tek yapmanız Remzi Hoca'nın sizlere ücretsiz olarak hazırlamış olduğu "Wordy" uygulamasını indirmek ve hızlı bir şekilde kelimelerin nasıl öğrendiğini görmek. Eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz.

【免費益智App】Wordy-APP點子

【免費益智App】Wordy-APP點子

【免費益智App】Wordy-APP點子

【免費益智App】Wordy-APP點子

【免費益智App】Wordy-APP點子

【免費益智App】Wordy-APP點子

免費玩Wordy APP玩免費

免費玩Wordy App

Wordy APP LOGO

Wordy LOGO-APP點子

Wordy APP QRCode

Wordy QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.2
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
シェア記事: