WTF.nl|新聞線上App不用買

シェア記事:

【免費新聞App】WTF.nl-APP點子

Op WTF vind je vermakelijk, opmerkelijk en spraakmakend nieuws uit binnen- en buitenland. Het zijn typisch de berichten en foto’s die je van je vrienden doorgestuurd krijgt en waar iedereen over praat. De WTF.nl-app is gevuld met likeable content om direct te delen met vrienden en volgers. Nu kan jij de eerste zijn die het gesprek van de dag met een klik deelt.

Wij schuimen het web voor je af op zoek naar de pareltjes van het internet. WTF.nl is even ontsnappen aan de waan van de dag. Jezelf onderdompelen in een warm bad, enerzijds als afleiding, omdat je behoefte hebt aan verwondering, verbazing, een positieve noot of simpelweg om invulling te geven aan je informatieverslaving. Het design van de app speelt hier op in, door de makkelijke en prettige manier waarop je de inhoud kan consumeren, maar ook door het gebruik van beeld, foto’s en video’s.

De app bestaat grotendeels uit dezelfde katernen als op de website staan weergegeven. Werkt super simpel, is prettig scrollen en laadt lekker snel.

Enjoy!

【免費新聞App】WTF.nl-APP點子

【免費新聞App】WTF.nl-APP點子

【免費新聞App】WTF.nl-APP點子

免費玩WTF.nl APP玩免費

免費玩WTF.nl App

WTF.nl APP LOGO

WTF.nl LOGO-APP點子

WTF.nl APP QRCode

WTF.nl QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.9
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
台灣 TaiwanAndroid
Google Play
1.0.9
App下載
免費
2014-02-062015-01-14
シェア記事: