Visit Nordsjælland|旅遊線上App不用買

シェア記事:

【免費旅遊App】Visit Nordsjælland-APP點子

Velkommen til Kongernes Nordsjælland. De danske konger skabte Kongernes Nordsjælland som et fristed med plads til livskvalitet og livsglæde. Det vil vi gerne dele med dig. Denne officielle turistguide indeholder derfor de vigtigste oplysninger i forbindelse med dit ophold i Nordsjælland. Guiden dækker kommunerne Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Fredensborg og Hillerød.

【免費旅遊App】Visit Nordsjælland-APP點子

Nordsjælland er en legeplads med oplevelser for alle. Så gå på opdagelse blandt områdets overnatningssteder, restauranter, attraktioner og shoppingmuligheder, og bliv inspireret til at opleve et hav af små og store aktiviteter, naturseværdigheder og events. Find alle stederne på et kort, læs om og tilføj dem til din favoritliste. Nordsjælland er Københavns grønne forhave, derfor vil guiden også hjælpe dig med at finde turistoplysninger om hovedstaden. Tag også et kig på vores spændende inspirationsruter, her har vi sammensat nogle forskellige ruteforslag, der måske lige er noget for dig.

【免費旅遊App】Visit Nordsjælland-APP點子

Guiden er tilpasset turistens behov og downloades til din mobiltelefon, så du også kan bruge den, når du ikke er online. Oplysningerne bliver automatisk opdaterede, når du logger på et datanetværk eller wi-fi. Guiden er på dansk, engelsk og tysk.

Velkommen skal du være, her hvor livet leves lidt ekstra godt.

免費玩Visit Nordsjælland APP玩免費

免費玩Visit Nordsjælland App

Visit Nordsjælland APP LOGO

Visit Nordsjælland LOGO-APP點子

Visit Nordsjælland APP QRCode

Visit Nordsjælland QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.5
App下載
免費
1970-01-012015-03-13
シェア記事: