The Target|街機線上App不用買

シェア記事:

【免費街機App】The Target-APP點子

The target is een spannend GPS-spel voor je teambuilding, bedrijfsuitje, uitstap met vrienden of familie of je vrijgezellenfeest in de stad. Verzamel je medespelers voor de spannendste klopjacht ooit! The target is een echte hit voor alle groepsactiviteiten en is nu beschikbaar op Android telefoons.

De situatie: een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis. Hij wil een berg geld verdienen met overvallen op allerlei locaties in de stad. Maar hiervoor moet hij telkens enkele hulpmiddelen verzamelen en zo laat hij sporen na.

3 politieteams openen de jacht. Hun wapens: een Android telefoon en de satellieten die boven de stad hangen. Kunnen de agenten de gangster neerschieten voor hij €1.000.000 heeft gestolen en de stad verlaat?

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

- Verzamel 3 tot maximum 16 spelers en 3 of 4 Android telefoons waarop je deze app installeert.

Deel de spelers op in 1 gangsterteam en 2 of 3 politieteams en geef elk team een telefoon. Hou het gangsterteam zo klein mogelijk (1 of 2 spelers die samenlopen), zodat het zich snel kan verplaatsen in de stad.

Je kan The target in gelijk welke stad spelen, als er maar voldoende straten zijn om een mooi labyrinth te vormen voor dit achtervolgingsspel. Het spelgebied is altijd 1 vierkante kilometer groot.

Trek naar het centrum van de stad, waar 1 speler het spel opstart en betaalt in de app. Na de betaling verschijnt het spelnummer dat hij doorspeelt aan de andere spelers. Dan ben je vertrokken voor 2 uur spelplezier!

Trek voor dit spel makkelijke kleren en schoenen aan, want er zit vaart in het spel! Maar let onderweg goed op voor het verkeer en andere gevaren.

【免費街機App】The Target-APP點子

免費玩The Target APP玩免費

免費玩The Target App

The Target APP LOGO

The Target LOGO-APP點子

The Target APP QRCode

The Target QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1.21
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
シェア記事: