Tatbak|購物線上App不用買

シェア記事:

【免費購物App】Tatbak-APP點子

Temelleri 2001 yılında atılan Tatbak; 2005 yılına kadar Hakmar bünyesinde faaliyetlerine devam etmiş, daha sonra açılışını yaptığı Pendik-Alt Kaynarca şubesiyle müşterisine merhaba demiştir. 2015 yılına gelindiğinde Anadolu Yakasında 73, Avrupa Yakasında 10 şubesiyle hizmet vermektedir.

2014 yılı itibariyle; günlük olarak 7 bin adet yaş pasta ve 250’nin üzerinde ürün çeşidiyle üretim yapan Tatbak; helal sertifikası ile de güven vermekte, kuruyemiş ve meyve gibi günlük ürünlerini üretici firmadan almaktadır.

【免費購物App】Tatbak-APP點子

Tatbak; ürünlerini kendi mağazası ve Hakmar Mağazaları içerisinde bulunan stantlarında halka sunmaktadır. Ürünler günlük olup, satılmayan ürün bir sonraki güne bırakılmadan geri toplanır.

【免費購物App】Tatbak-APP點子

Temiz, itinalı ve özverili bir çalışma alanı olan Tatbak İmalathanesinde 700, Fabrika Satış Mağazalarımızda 600, toplamda 1300 personel kadrosuyla baklava, sarma, kadayıf, kuru pasta gibi Tatbak departmanlarında hazırlanan ürünler fırınlanıp; şerbetleme, paketleme, kolileme ve hassas terazilerde tek tek tartılması yapılarak; sevkiyata hazır hale getiriliyor.

Baklava , Yaş pasta, Kuruyemiş, Tatlı , Antep baklava, Resimli pasta, Ekler, Sütlü Tatlı, Lokum, Draje, Fındık, Fıstık, kadayıf , yaş yemiş, çikolata, madlen, sütlü, profiterole, sütlaç, dondurma, yufka, mantı

免費玩Tatbak APP玩免費

免費玩Tatbak App

Tatbak APP LOGO

Tatbak LOGO-APP點子

Tatbak APP QRCode

Tatbak QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.10
App下載
免費
1970-01-012015-04-25
シェア記事: