Takker|旅遊線上App不用買

シェア記事:

【免費旅遊App】Takker-APP點子

Szeretnél egyszerűbben és gyorsabban taxizni? Egyetlen gombnyomással, telefonálás nélkül? Szeretnéd tudni, ki mögé ülsz be, hogy pontosan hol jár és mikor érkezik meg? Akkor neked találtuk ki a takkert! Egy app, aminek segítségével megbízhatóan és gyorsan találhatsz magadnak fuvart bárhol és bármikor.

Hogyan?

【免費旅遊App】Takker-APP點子

Amint elküldöd a megrendelésed, a közeledben lévő taxisok kapnak egy értesítést, és aki a leghamarabb visszajelez neked, indul is érted. A sofőröd érkezéséig térképen követheted, hogy éppen hol jár és hány perc múlva érkezik. Kiszállás után értékelheted az utadat, így segíthetsz másoknak is a sofőr választásban.

【免費旅遊App】Takker-APP點子

Igen, ez ennyire jó.

【免費旅遊App】Takker-APP點子

TAXISOK, FIGYELEM!

Szeretnél annyit keresni, amennyit dolgozol? Szeretnél a saját főnököd lenni és akkor fuvart vállalni, amikor akarsz? Akkor dolgozz átlátható rendszerben, regisztrációs díj és fix havidíj nélkül! Szerezz új utasokat egyetlen érintéssel!

Hogyan?

【免費旅遊App】Takker-APP點子

A közeledben lévő, a Takker akalmazásba regisztrált utasok egy gombnyomással jelzik neked, ha fuvarra van szükségük. Ha éppen ráérsz, szintén egy gombnyomással hagyhatod jóvá a kérését, és már indulhatsz is érte. Az utas az útvonaladat GPS-en egy térkép segítségével követheti, így számolhat az érkezési időddel.

címszavak: taxi, taxirendelés, tömegközlekedés, menetrend, Budapest, taxiapplikáció, taxi Budapest

免費玩Takker APP玩免費

免費玩Takker App

Takker APP LOGO

Takker LOGO-APP點子

Takker APP QRCode

Takker QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.03
App下載
免費
1970-01-012015-03-12
シェア記事: