TRAINER DE INTUITIE HD|解謎線上App不用買

シェア記事:

【免費解謎App】TRAINER DE INTUITIE HD-APP點子

Trainingul AL SASELEA SIMT pentru dezvoltarea intuitiei este un program care va ajuta sa va dezvoltati intuitia si va invata sa faceti alegerile corecte in afaceri, cariera, viata personala si in orice alte situatii care necesita o alegere. Este posibil sa se dezvolte intuitia si de a reusi in viata si in afaceri, cu ajutorul trainingului AL SASELEA SIMT?

Da!

In fiecare zi ne confruntam cu necesitatea de a face o alegere - atat in situatii de importanta redusa, dar in probleme de importanta majora.

Alegerile pe care le fac sunt de multe ori nici pe aproape perfecte, iar pedeapsa pentru ei este necaz sau suferinta.

Trainingul AL SASELEA SIMT ajuta sa invete sa gandeasca (decida), intuitiv si sa se dezvolte independent aceasta capacitate in tine insusi.

Acesta va va ajuta sa evita?i multe gre?eli ?i de a face dreapta (optim) alegeri, in orice domeniu de activitate.

【免費解謎App】TRAINER DE INTUITIE HD-APP點子

Trainingul SIXTH SENSE foloseste principiul vietii principal - pedeapsa pentru deciziile gresite. Cand utilizati Trainingul ar trebui sa intelegeti intuitiv care dintre cele doua butoane detine raspunsul corect, in caz contrar veti auzi un sunet extrem de iritant. O astfel de "pedeapsa" va fi o motivatie excelenta pentru a face alegeri "sigure". Fiecare decizie gresita va duce la un soc de sunet, astfel incat in timp, veti incepe sa se simta (prin intuitie), care buton este cel potrivit.

Reflexul este format in mod automat!

Veti invata pentru a lua deciziile potrivite in viata de zi cu zi fara sa va ganditi.

TEHNICA

Trainingul AL SASELEA SIMT este un instrument care vă va permite să "audă vocea" de intuitia d-tra.

Acest exercițiu folosește culorile pentru a preda noțiunile de "adevărat" și "fals".

1. În primul rând aveți nevoie pentru a simti diferite culori ale globurilor. Globurile de roșu și negru va aduce senzatii diferite (atât fizice, cât și emoționale). Uită-te la glob de o culoare si "asculta" la tine, la sentimentele tale propuse de aceasta culoare. Amintesc de ele. Face acum același lucru cu alt glob. Ai simțit diferența de senzații? Sarcina ta este de a te antrena pentru a simți ceea ce este sugerat de roșu și negru. Amintiți-vă! Înainte de a începe instruirea de care aveți nevoie pentru a crea starea de spirit DREAPTA!

2. Setați acum mintea d-tra de pe cartela de care aveți nevoie pentru a identifica. Intreabati-va: "Ce culoare e?"; Accent pe sentimentele care apar în d-tra.

3. Se completează până mintea d-tra pe culoare (de exemplu, negru) și alegeți-l. Sarcina d-tra este de a învăța să se simtiti diferența în reactiile corpului la roșu și negru. Imaginați-vă că o singură culoare este "da" și cealaltă este "Nu". La fel ca și în viață, există o problemă și există două opțiuni: una dreapta si una greșită.Mintea vă poate eșua atunci când încercați să găsiți o soluție logică.Intuiție știe întotdeauna ce este drept. Toate răspunsurile sunt acolo în tine, trebuie doar să învatati să le simtiti.

Practicati ca acest lucru pentru o jumătate de oră în fiecare zi.

【免費解謎App】TRAINER DE INTUITIE HD-APP點子

Când începe să dea 80% (și mai mult) răspunsurile corecte, veți ști că sunteți pe cale de a un mare succes în viață!

免費玩TRAINER DE INTUITIE HD APP玩免費

免費玩TRAINER DE INTUITIE HD App

TRAINER DE INTUITIE HD APP LOGO

TRAINER DE INTUITIE HD LOGO-APP點子

TRAINER DE INTUITIE HD APP QRCode

TRAINER DE INTUITIE HD QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
USD$0.99
1970-01-012015-04-19
シェア記事: