Skiroky|旅遊線上App不用買

シェア記事:

【免費旅遊App】Skiroky-APP點子

Aplikace SKIROKY je interaktivním průvodcem lyžařského areálu v Rokytnici na Jizerou, který umožňuje všem jejím uživatelům mít všechny potřebné a aktuální informace vždy pohodlně po ruce.

Co všechno umí?

Aplikace se neomezuje jen na informace o povětrnostních podmínkách, nebo o aktuálním stavu sněhové pokrývky ve skiareálu, ale umožní Vám i lépe plánovat Vaše lyžování nebo dovolenou u nás, a to díky velmi přesné předpovědi počasí. Dále v ní naleznete jízdní řády skibusů, které pro letošní rok zaznamenali několik změn, hlavně rozšíření linek. V neposlední řadě pro Vás bude mít na každý den zajímavé informace z dění v areálu, ale také zvýhodněné nabídky našich partnerů – restaurace, skiservisy, atd. Zkrátka ten, kdo bude mít v mobilu naší aplikaci, bude vždy o krok napřed.

Současná podoba aplikace není konečná a bude se dále vyvíjet. V současné době již intenzivně pracujeme na její letní verzi a napojení na letní projekt Krakonošovy výlety, o kterém Vás budeme brzy informovat. Pro příští zimu intenzívně pracujeme na zimním věrnostním programu pro naše zákazníky, kterým bude mobilní aplikace SKIROKY měřit „odlyžované“ kilometry, na základě kterých budou odměňováni zajímavými cenami.

Jedním z našich snů pro příští sezónu je i on-line prodeji lyžařských permanentek do Skiareálu Rokytnice nad Jizerou prostřednictvím této aplikace. Stojíme však před technicky velmi náročným řešením, o kterém v tuto chvíli ještě přesně nevíme, zda-li bude proveditelné. O našem snažení Vás budeme informovat.

【免費旅遊App】Skiroky-APP點子

【免費旅遊App】Skiroky-APP點子

【免費旅遊App】Skiroky-APP點子

【免費旅遊App】Skiroky-APP點子

【免費旅遊App】Skiroky-APP點子

【免費旅遊App】Skiroky-APP點子

【免費旅遊App】Skiroky-APP點子

免費玩Skiroky APP玩免費

免費玩Skiroky App

Skiroky APP LOGO

Skiroky LOGO-APP點子

Skiroky APP QRCode

Skiroky QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.05
App下載
免費
1970-01-012015-04-19
シェア記事: