SOLIS PILATES STUDIO|健康線上App不用買

シェア記事:

【免費健康App】SOLIS PILATES STUDIO-APP點子

Pilates hayat kalitesinin uzun yıllar boyunca korunması için yapılan bir çalışma sistemidir. Vücuttaki her kasın farkına varılmasını sağlayan bu spor, kalp atışlarını yükseltmeden yapılmaktır. Bu nedenle, pilates vücut inceltici etkisinin yanı sıra dinlendirici ve rahatlatıcı bir aktivitedir.

• İnce uzun ve daha estetik kas yapısı: Pilates ile, spor salonlarında yapılan direnç egzersizlerinden farklı olarak kası iki yönde çalıştırmak mümkündür. Hem iç merkez hem dış merkez çalışır ve bu da kasın kısalmasını önler ince ve uzun bir yapıya dönüşmesini sağlar. Bu pilates egzersizlerinde kasın hem iç hem de dış merkezinin aktiv kullanılmasıyla mümkün olmaktadır.

• Daha verimli bir egzersiz türü: Hareketin hem pozitifi, hem negatifi kullanılır bu sayede bir egzersiz yapılırken aslında birden çok kasa yoğunlaşılır. Pozitifinde bir kas çalışırken negatifinde farklı bir kas devreye girmektedir. Aynı egzersiz içinde birden çok kas fayda görür. Bu nedenle diper antreman sistemlerinden daha verimlidir.

• Dengeleyicidir: Çünkü belli bir kas grubuna değil tüm vücudu kullanmaya yönelik bir sistemdir. Başımızın tepesinden ayak parmağımıza kadar vücut bir bütündür ve aynı bir domino tahtası gibi bir noktanın problemi bütünü etkileyebilmektedir. Bu nedenle “pilates” tüm kas gruplarını çalıştırır.

【免費健康App】SOLIS PILATES STUDIO-APP點子

【免費健康App】SOLIS PILATES STUDIO-APP點子

免費玩SOLIS PILATES STUDIO APP玩免費

免費玩SOLIS PILATES STUDIO App

SOLIS PILATES STUDIO APP LOGO

SOLIS PILATES STUDIO LOGO-APP點子

SOLIS PILATES STUDIO APP QRCode

SOLIS PILATES STUDIO QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
0.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-18
シェア記事: