Retellx|教育線上App不用買

シェア記事:

【免費教育App】Retellx-APP點子

Med Retellx känner du dig mer hemma i staden både som turist och bofast.

Retellx City Audioguide för dig igenom de centrala delarna av Helsingborg på en ca 2 timmars vandring alternativt Mikrovandring av enskilda objekt på ca 15 -30 min.

Med hjälp av ljud guiden tar vi dig genom historien och varför staden ser ut som den gör idag. Upplägget har både ett historiskt och ett kulturellt perspektiv, med glimten i ögat. Du får också veta vad Eric Saade och Gustav den 3é har gemensamt med Helsingborg.

【免費教育App】Retellx-APP點子

Vem var Tycho Brahe? Vad betydde 1710 för Helsingborg? Hur kom egentligen Stortorget till? När fick Kärnan sitt namn och var låg Helsingborgs slott? Frågorna kan vara många för både turisten och den bofasta. Vandringen vänder sig till Er alla som en trevlig avkoppling allt för att du ska få veta det mesta om Helsingborg fram till idag.

Är du som oss dessutom intresserad av digital teknik, ja då ska du definitivt prova på det här.

Avstånd ca 3-4 km

【免費教育App】Retellx-APP點子

Längd ca 2 timmar fördelat på 7 delar för den stora stadsvandringen. Du kan stoppa appen och ta sidoutflykter om du vill längs vandringen.

Mikrovandringarna är kortare och mellan 15-30 min. De är mer eller mindre lite "nyttigt" godis för att stilla nyfikenheten kring enskilda platsers historia och utveckling.

Nyckelord: Helsingborg, guide, stadsguide, stad, turist

【免費教育App】Retellx-APP點子

免費玩Retellx APP玩免費

免費玩Retellx App

Retellx APP LOGO

Retellx LOGO-APP點子

Retellx APP QRCode

Retellx QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.2
App下載
免費
1970-01-012015-02-04
シェア記事: