Recetarium Free|健康線上App不用買

シェア記事:

【免費健康App】Recetarium Free-APP點子

Descripció del projecte

En la següent descripció, intentarem exposar els mètodes i funcionalitats que haurà d'incloure la nostre aplicació, on la seva principal funcionalitat, és la de poder inserir les nostres receptes i enviar-les als nostres contactes de telèfon, a més, hem de permetre a qualsevol usuari d'aquesta aplicació que pugui fer cerques de les receptes que tenim a la base de dades.

1 Aprenent

En un principi, existiran usuaris que per diversos motius no voldran donar-se d’alta a l’aplicació, aquests usuaris no podran gestionar les receptes, però si que podran visualitzar-les, els anomenarem aprenents.

2 Cuiner

2.1 Avantatges sobre els aprenents

Si un usuari vol tenir permís per gestionar les seves pròpies receptes, el primer que haurà de fer és registrar-se un usuari per poder accedir a l’aplicació, en aquest moment passarem a anomenar-lo cuiner.

2.2 Alta de cuiner

Sempre que un cuiner vulgui crear-se un compte, les dades que demanarem són les següents:

El número de telèfon, la direcció de correu, l’àlies que es vol utilitzar y la contrasenya que es farà servir.

2.3 Accés

En cas de que l’usuari no recordi la contrasenya, es podrà recuperar aquesta, si l’usuari facilita la direcció de correu electrònic o l’àlies del compte respectiu.

2.4 Baixa de cuiner

Un cuiner podrà donar-se de baixa sempre que ell vulgui, serà el mateix cuiner el qui decidirà si les receptes es poden seguir visualitzant o prefereix que s'eliminin juntament amb l’usuari.

2.5 Modificació de cuiner

Així mateix també tindrà permís de modificar qualsevol camp, tret del telèfon, per modificar-lo haurà d'eliminar el compte i fer-se’n un de nou. Cada vegada que s’efectuï algun canvi s'hauran de tenir en compte les restriccions esmentades en la creació.

3 Recepta

3.1 Nova recepta

Sempre que un cuiner vulgui afegir una recepta, aquest haurà d’estar registrat a l’aplicació.

Quan la recepta sigui validada, qualsevol altre usuari ha de poder visualitzar-la ja sigui cuiner o aprenent.

3.2 Cercar recepta

Per tal de poder-les visualitzar, se li donarà l’opció a tots els aprenents de cercar receptes, les quals es podran filtrar per paraula clau, valoració, categoria, mètode de cocció, tipus de plat, temps de preparació, cost total aproximat en euros, idioma de la recepta, ingredients, àlies del cuiner, nombre de comensals i dificultat. Un cop filtrades es presentaran en un llistat ordenades per valoració.

3.3 Eliminar recepta

Un cop les receptes estan creades, cada cuiner disposarà d’un llistat on podrà veure les seves receptes, també podrà modificar-les, donar-les de baixa o compartir-les.

3.4 Modificar recepta

A l'hora de modificar la recepta, ho podrà fer a qualsevol paràmetre que hagi estat inserit en la creació.

4 Social

4.1 Compartir

Les receptes només es podran compartir entre cuiners.

4.2 Notificacions

Els cuiners també disposaran d'una llista de notificacions on podran visualitzar totes les accions que tindran a veure amb ells. Aquest llistat l'ordenarem cronològicament i permetrem a l'usuari eliminar notificacions.

Sempre que un cuiner rebi una recepta s'afegirà una notificació a la llista, que indicarà qui ens ha compartit la recepta i de quina es tracta.

Cada vegada que un cuiner comenti una recepta, l'autor de la recepta li arribarà una notificació conforme ha rebut un comentari, indicant qui l'ha realitzat i sobre quina recepta.

4.3 Valoració

La valoració serà la nota mitja de totes les valoracions obtingudes. Cada usuari tan sols pot fer una valoració per setmana i recepta, la qual podrà contenir un comentari. Les receptes només poden ser valorades per cuiners.

6 Aclariments

Totes les fotografies que es demanen a l’aplicació es podran buscar a la memòria del telèfon, però també es podran fer a l’instant activant la càmera del telèfon.

【免費健康App】Recetarium Free-APP點子

【免費健康App】Recetarium Free-APP點子

【免費健康App】Recetarium Free-APP點子

【免費健康App】Recetarium Free-APP點子

【免費健康App】Recetarium Free-APP點子

免費玩Recetarium Free APP玩免費

免費玩Recetarium Free App

Recetarium Free APP LOGO

Recetarium Free LOGO-APP點子

Recetarium Free APP QRCode

Recetarium Free QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
シェア記事: