RWE TURKEY|購物線上App不用買

シェア記事:

【免費購物App】RWE TURKEY-APP點子

RWE’nin %70, Turcas Petrol’ün %30 hissesine sahip olduğu RWE & TURCAS Güney Elektrik Üretim A.Ş., Temmuz 2010’da Denizli’de 775 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santralinin inşaat çalışmalarına başladı. Santralin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından geçici kabul testleri Haziran ayı sonunda tamamlandı. Kaklık Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santrali Ağustos 2013’te ticari faaliyete başladı. Verimlilik oranı %56’nın üzerinde olan bu ileri teknoloji ürünü Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, Türkiye’deki güvenli enerji arzına önemli bir katkıda bulunacak ve Türkiye’deki toplam elektrik üretiminin %2’sini karşılayacaktır.

www.rweturcas.com

【免費購物App】RWE TURKEY-APP點子

RWE Türkiye’nin ana hedefi, esnek ve yenilikçi bir işletme modeliyle, Türkiye enerji piyasasında sürdürülebilir değerler zinciri sağlamaktır.

Üretim projelerine yatırım yaparak ve Türkiye enerji piyasasının özelleştirme sürecine katılarak büyüme fırsatlarını hayata geçirmeyi hedefleyen RWE Türkiye, Orta ve Güneydoğu Avrupa’daki diğer Grup şirketleriyle birlikte , RWE East s.r.o. bünyesinde faaliyet göstermektedir.

www.rweelektrik.com

免費玩RWE TURKEY APP玩免費

免費玩RWE TURKEY App

RWE TURKEY APP LOGO

RWE TURKEY LOGO-APP點子

RWE TURKEY APP QRCode

RWE TURKEY QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
シェア記事: