RTU notikumi|教育線上App不用買

シェア記事:

【免費教育App】RTU notikumi-APP點子

Esi RTU students vai darbinieks? Joprojām staigā ar izdrukātu nodarbību/notikumu sarakstu? Tad ir pienācis laiks izmaiņām. Uzstādi “RTU notikumi” logrīku savā Android telefonā un atbrīvojies no liekiem papīriem!

„RTU notikumi” logrīks ir lietotne, kuras nolūks ir atvieglot lietotājam piekļūšanu pie nodarbību saraksta un informācijas par dažādiem pasākumiem. Datu iegūšanai logrīks izmanto ārējo ORTUS autentifikāciju, kuras lietošanai nepieciešams ORTUS profils!

Logrīka uzstādīšanai jāpārvelk logrīka logo darbvirsma brīvā vietā. Logrīka reģistrācijai jāielogojas ar savu ORTUS profilu un jāapstiprina lietotnes piekļuves tiesības pie nepieciešamiem datiem. Veiksmīgas autentifikācijas gadījumā, jāparādās dialoga logam, kur jānorāda, kādi notikumi tikts attēloti darbvirsmā.

Katru dienu logrīks automātiski atjauno notikumu sarakstu. Uzklikšķinot uz logrīka notikumiem, jāatveras notikumu skatam visai darba nedēļai. Savukārt, uzklikšķinot uz atbilstoša notikuma ikoniņas, jāatveras kalendāram. Lietotājam ir nodrošināta iespēja pievienot notikumu no logrīka sava kalendārā. Ja notikumam ir papildus apraksts, tad uzspiežot uz nosaukuma, jāparādās dialoga logam ar papildus notikuma informāciju.

【免費教育App】RTU notikumi-APP點子

【免費教育App】RTU notikumi-APP點子

【免費教育App】RTU notikumi-APP點子

【免費教育App】RTU notikumi-APP點子

免費玩RTU notikumi APP玩免費

免費玩RTU notikumi App

RTU notikumi APP LOGO

RTU notikumi LOGO-APP點子

RTU notikumi APP QRCode

RTU notikumi QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
シェア記事: