Program Yöneticisi|工具線上App不用買

シェア記事:

【免費工具App】Program Yöneticisi-APP點子

Program Yöneticisi, Web üzerinden ücretsiz Oyun, Program, Yazılım, Uygulama ve yeni eklenen Android uygulamaları, IOS uygulamarını indirebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu program ile sürekli güncel indirme sitesi olan Program Yöneticisi 'ne otomatik olarak yönlendirileceksiniz.

Android cihazlarınıza telefonlarınıza ve tabletlerinize yeni eklenen Oyun, Program indirebilirsiniz.

【免費工具App】Program Yöneticisi-APP點子

IOS cihazlarınıza Apple telefonunuza, İpad cihazınıza yada tabletinize Oyun, Program indirebilirsiniz.

Sürekli güncel olarak paylaşım yaptığımız uygulamalar ve oyunları index, yani Anasayfa 'dan inceleyebilirsiniz.

【免費工具App】Program Yöneticisi-APP點子

En çok indirilen programlar ' kategorisinden en çok indirilmiş uygulamaları görebilir ve inceleyebilirsiniz.

Sol köşedeki kategori 'den istediğiniz Program, Oyun yada Yazılımın adını seçebilir ve alt kategorisini seçebilir, ücretsiz olarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Uygulama 'ya yorum yazabilir görüşlerinizi bizimle ve diğer indiren arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Yorumlarınız güvenlik ve şiddet, nefret söylemlerin 'den korunmak için editör arkadaşlarımız onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

Program yada oyun indirirken link kırılmış ise, Kırık Link Bildirimi, yaparak aynı sayfa üzerinden editör arkadaşlara incelenmesi ve linklerin yenilenmesi için mesaj gönderebilirsiniz.

Siz 'de uygulama ve oyun paylaşmak mı istiyorsunuz, bize karşılıksız yardımcı olmak istiyorsanız sitemize Üye olarak Editör Başvurusu yapabilirsiniz.

【免費工具App】Program Yöneticisi-APP點子

Editör başvurusu yapmak için üye olduktan sonra sitenin en alt kısmından Editör Başvurusu Yap, butonuna basıp başvuru yapabilirsiniz.

Program ihlali yada reklam için İletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sitemizde Web üzerinden bulamadığınız bir çok uygulama ve oyun ' bulabilirsiniz, tek yapmanız şey arama butonunu kullanarak istediğiniz uygulamayı aratmak. Eğer bulamazsanız bile yaptığınız aramalar kayıt altına alınıyor ve o uygulama yada yazılım her ne aradıysanız editör arkadaşlarımız tarafından sitemize ekleniyor.

Güncel bir indirme sitesi olan Program Yöneticisi ' güncel paylaşımlar yaparak insanlara en iyi hizmet vermek için elinden geleni yapmaktadır. Hızlı ve güvenli indirme yapmak isteyenler için uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarımızı takip edebilirsiniz. Otomatik RSS sistemi ile güncel olarak paylaşımlarımız Twitter, Facebook ve Linkedin gibi sosyal medyada paylaşılmaktadır.

İndirdiğiniz ve beğendiğiniz oyun, program ve yazılımları üye panelinde görebilirsiniz.

Güvenli ve hızlı indirmeyi seçtiğiniz için teşekkürler. Şimdi uygulamamızı telefonunuza yada tabletinize ücretsiz indirebilirsiniz.

PROGRAM YONETİCİSİ

【免費工具App】Program Yöneticisi-APP點子

【免費工具App】Program Yöneticisi-APP點子

免費玩Program Yöneticisi APP玩免費

免費玩Program Yöneticisi App

Program Yöneticisi APP LOGO

Program Yöneticisi LOGO-APP點子

Program Yöneticisi APP QRCode

Program Yöneticisi QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
0.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
シェア記事: