Pilot-kabalen Fri|紙牌線上App不用買

シェア記事:

【免費紙牌App】Pilot-kabalen Fri-APP點子

Pilot-kabalen er det perfekte spil (kabale) til tidsfordriv, når der er lidt tid til overs - under ventetiden på vagten, i toget på vej hjem fra arbejde, eller når man bare har fem minutter, hvor man trænger til at slappe lidt af. Samtidig er det et spil, hvor kabalens tilfældighed kan opvejes af kløgtige korttræk, som kan forbedre chancerne betydeligt for at vinde.

Reglerne er simple: Kortene lægges ud ét efter ét fra øverste venstre hjørne. For hvert nyt kort afgøres det, om kortet kan flyttes oven på allerede udlagte kort efter den simple regel, at et kort kan lægges på kort nummer ET eller TRE til venstre for dets egen placering, hvis et af disse har enten samme farve eller værdi. Hvis et kort flyttes, og der opstår nye muligheder for at flytte kort, skal disse muligheder udnyttes, før et nyt kort kan lægges ud fra bunken. Spillet er slut, når alle kort er taget fra bunken, og ingen kort på spillefladen kan flyttes. Man har vundet spillet, hvis alle kort er endt i den første bunke! - Det er let at komme tæt på vinde, men det er svært at vinde!

Denne gratis version af Pilot-kabalen er uden funktionen, som viser en liste af gennemførte spil med de højeste scorer. For at få denne funktion må man købe Pilot-kabalen på Google Play.

【免費紙牌App】Pilot-kabalen Fri-APP點子

【免費紙牌App】Pilot-kabalen Fri-APP點子

【免費紙牌App】Pilot-kabalen Fri-APP點子

免費玩Pilot-kabalen Fri APP玩免費

免費玩Pilot-kabalen Fri App

Pilot-kabalen Fri APP LOGO

Pilot-kabalen Fri LOGO-APP點子

Pilot-kabalen Fri APP QRCode

Pilot-kabalen Fri QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-21
未知iOS
App Store
1.3
App下載
免費
2015-05-132015-06-03
シェア記事: