PestoSocial|社交線上App不用買

シェア記事:

【免費社交App】PestoSocial-APP點子

Γράψτε τα μηνύματά σας στα social media μόνο με τη φωνή σας!

Το Pesto Social είναι η νέα καινοτομική εφαρμογή για τη φωνητική πληκτρολόγηση των μηνυμάτων μας στα κοινωνικά δίκτυα από όλα τα Android smartphones και tablets, με την πιστότητα που προσφέρει η μηχανή αναγνώρισης φωνής της Nuance.

Με το Pesto Social υπαγορεύουμε στα Ελληνικά το μήνυμά μας και αυτό μετατρέπεται άμεσα και με ακρίβεια σε κείμενο, έτοιμο να το κάνουμε post στο:

- Facebook Messenger

【免費社交App】PestoSocial-APP點子

- WhatsApp

- Viber

【免費社交App】PestoSocial-APP點子

- Hangouts

- Twitter

【免費社交App】PestoSocial-APP點子

- Google+

- Skype

Εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια, τώρα μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες: κάνοντας jogging, προχωρώντας βιαστικοί στο δρόμο για να προλάβουμε το επόμενο ραντεβού μας, μαγειρεύοντας το αγαπημένο μας φαγητό, όταν έχουμε ξεχάσει τα γυαλιά μας ή απλώς όταν βαριόμαστε να γράψουμε! Το Pesto Social είναι φιλικό προς το χρήστη, λειτουργικό, διασκεδαστικό και πάνω από όλα αξιόπιστο.

Μιλάμε, το Pesto Social γράφει το μήνυμα για εμάς, κάνουμε tap στο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου που θέλουμε και το post μας έφυγε. Τόσο απλά!

Για τη λειτουργία της εφαρμογής είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet. Παρέχεται η δυνατότητα για έως 45 δωρεάν φωνητικές πληκτρολογήσεις ανά μήνα (έκδοση 0.1.7).

【免費社交App】PestoSocial-APP點子

免費玩PestoSocial APP玩免費

免費玩PestoSocial App

PestoSocial APP LOGO

PestoSocial LOGO-APP點子

PestoSocial APP QRCode

PestoSocial QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
0.1.7
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
シェア記事: