PRN Curven|健康線上App不用買

シェア記事:

【免費健康App】PRN Curven-APP點子

PRN Curven geeft de geboortegewichten weer voor referentie.

De App is gemaakt voor 4 beroepsgroepen die zich bezig houden met geboorten in Nederland:

de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen), de LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging) waaronder ook de verloskundig actieve huisartsen, de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en de NvK (Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde).

De Stichting PRN, een samenwerkingsverband van de perinatale beroepsgroepen, registreert momenteel zeker 95% van alle bevallingen, die zowel thuis als klinisch plaatsvinden.

De geboortegewichten zijn ontleend aan de LVR1 en LVR2 data uit 2001. Zowel aan de wensen van gebruikers van percentielwaarden als van voorstanders van SD waarden is tegemoet gekomen. Het betreft totaal 176.093 geboorten. Omdat bij de bestudering van data uit verschillende etnische groepen bleek dat de geboortegewichten van kinderen van Hindoestaanse moeders aanzienlijk afweken zijn aparte data gemaakt voor deze groep kinderen.

Wij benadrukken dat deze curves, zoals Kloosterman reeds stelde, geen groeicurves zijn, maar slechts de vastgestelde geboortegewichten van kinderen die bij de betreffende amenorroeduur geboren werden.

Wij hopen dat deze gewichten hun weg naar de beroepsbeoefenaren snel zullen vinden.

【免費健康App】PRN Curven-APP點子

【免費健康App】PRN Curven-APP點子

【免費健康App】PRN Curven-APP點子

【免費健康App】PRN Curven-APP點子

免費玩PRN Curven APP玩免費

免費玩PRN Curven App

PRN Curven APP LOGO

PRN Curven LOGO-APP點子

PRN Curven APP QRCode

PRN Curven QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
シェア記事: