Otvoreni parlament|工具線上App不用買

シェア記事:

【免費工具App】Otvoreni parlament-APP點子

Osnovni cilj projekta „Otvoreni parlament“ je povećanje javnosti rada parlamenta, informisanje građana o radu parlamenta i uspostavljanje redovne komunikacije između građana i njihovih izabranih predstavnika. Svoj rad baziramo na vrednostima koje su sadrzane u međunarodnoj Deklaraciji o otvorenosti parlamenata, u čijem razvoju je učestvovao i Otvoreni parlament.

Narodni poslanici u Narodnoj skupštini zastupaju interese građana. U okviru projekta Otvoreni parlament kreiran je instrument za praćenje rada narodnih poslanika – www.otvoreniparlament.rs. Na ovom mestu redovno će se objavljivati transkripti skupštinskih sednica, različite analize zakona i amandmana, kao i preporuke za unapređenje javnosti rada parlamenta i poboljšanje komunikacije između građana i njihovih predstavnika.

“Otvoreni Parlament” na nacionalnom i lokalnom nivou sprovodi zajednička inicijativa organizacija civilnog društva koju čine CRTA – Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost iz Beograda, Nacionalna koalicija za decentralizaciju sa sedištem u Nišu, YUCOM – Komitet pravnika za ljudska prava iz Beograda i SeConS – Grupa za razvojnu inicijativu iz Beograda.

【免費工具App】Otvoreni parlament-APP點子

【免費工具App】Otvoreni parlament-APP點子

免費玩Otvoreni parlament APP玩免費

免費玩Otvoreni parlament App

Otvoreni parlament APP LOGO

Otvoreni parlament LOGO-APP點子

Otvoreni parlament APP QRCode

Otvoreni parlament QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-03-12
シェア記事: