Obchodní rejstřík - penize.cz|商業線上App不用買

シェア記事:

【免費商業App】Obchodní rejstřík - penize.cz-APP點子

Bezplatná aplikace Obchodní rejstřík umožňuje snadné vyhledávání firem, osob a podnikatelů (OSVČ) v obchodním rejstříku. Ověření základních informací je tak otázkou okamžiku.

Obchodní rejstřík pro Android i iPhone se dlouhodobě drží mezi nejstahovanějšími českými aplikacemi.

Firmy vyhledáte vložením názvu společnosti, nebo zadáním IČO. U osob stačí jméno a příjmení. OSVČ naleznete jak podle jména podnikatele, nebo vložením IČO. O vše ostatní se postará náš Obchodní rejstřík. Během pár sekund získáte mimo jiné informace o sídle firmy či místě podnikání u OSVČ, IČO, právní formě nebo výši základního kapitálu. Pokud hledáte osobu, zjistíte, v jakých společnostech daný člověk figuruje nebo zda podniká, vyhledává také osoby samostatně výdělečně činné (OSVČ).

【免費商業App】Obchodní rejstřík - penize.cz-APP點子

Přesvědčte se sami…

Aplikace poskytuje informace o stavu záznamu v daném rejstříku. Zjistíte tak, zda je OSVČ stále aktivní, nebo zda má živost přerušenu či zrušenu; u firmy si snadno ověříte, zda je společnost v konkursu, v likvidaci, došlo k jejímu vymazání či zda jde o již zaniklý subjekt.

Pro podrobnější informace můžete prokliknout na zvolenou osobu v detailním výpisu firmy. Snadno tak zjistíte, kde všude daný člověk figuruje.

【免費商業App】Obchodní rejstřík - penize.cz-APP點子

Výpis obsahuje stejné údaje, které najdete na portálech Justice.cz a ARES.

Nechcete-li subjekt vždy hledat znovu a znovu, můžete si výpis snadno poslat emailem k pozdějšímu využití nebo se o něj snadno podělit s kolegy.

免費玩Obchodní rejstřík - penize.cz APP玩免費

免費玩Obchodní rejstřík - penize.cz App

Obchodní rejstřík - penize.cz APP LOGO

Obchodní rejstřík - penize.cz LOGO-APP點子

Obchodní rejstřík - penize.cz APP QRCode

Obchodní rejstřík - penize.cz QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.1.4
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
シェア記事: