Nybolig NytHjem|工具線上App不用買

シェア記事:

【免費工具App】Nybolig NytHjem-APP點子

NytHjem hjælper dig som boligkøber til at blive mere afklaret omkring, hvad det egentlig er, du søger af nyt hjem, som rammen om dit og din families liv.

I NytHjem værktøjet, fortæller du lidt om dig selv, og om det liv du lever – fx. har 3 børn, dyrker meget sport, elsker godt naboskab, har tit gæster, og vil gerne have grønne områder i nærheden af boligen.

Derudover gennemgår NytHjem værktøjet de væsentligste rum i boligen, og du bliver bedt om at til- og fravælge forskellige typer. Undervejes kan du sætte supplerende ord på, som fx. ”Hvis det ikke er køkkenalrum, vil vi gerne have en decideret spisestue” eller ”Vi er jo en udpræget sportselskende familie, så der skal være ordentlige vaskemuligheder – fx ved et stort bryggers” – eller ”Vi er ikke gør-det-selv typen, men vi vil gerne vælte en væg eller to”.

【免費工具App】Nybolig NytHjem-APP點子

Til sidst får du en samlet profil på de til- og fravalg samt kommentarer, som knytter sig til dit ønske om det nye hjem.

Efter gennemførelsen af NytHjem værktøjet, har du mulighed for at blive kontaktet af en ejendomsmægler, der vil gennemgå din profil med dig. På den måde sikres, at alle detaljer, der betyder noget for dig, er kommet med. Herefter vil Nybolig gennemgå de boliger, der allerede er til salg og vil holde et vågent øje med de boliger, der kommer til salg fra nu af.

【免費工具App】Nybolig NytHjem-APP點子

Nybolig vil gøre alt, vi kan, for at finde en bolig, du kan føle dig hjemme i.

【免費工具App】Nybolig NytHjem-APP點子

免費玩Nybolig NytHjem APP玩免費

免費玩Nybolig NytHjem App

Nybolig NytHjem APP LOGO

Nybolig NytHjem LOGO-APP點子

Nybolig NytHjem APP QRCode

Nybolig NytHjem QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
美國 (U.S.A)iOS
App Store
1.0
App下載
免費
2014-08-052014-09-22
シェア記事: