Novice SLO|新聞線上App不用買

シェア記事:

【免費新聞App】Novice SLO-APP點子

Novice SLO je vaša najboljša izbira za mobile novice. Novice SLO je sodoben, preprost za uporabo, preprost za konfiguracijo, hitro in privlačne offline RSS reader.

To je bil ustvarjen za offline branje - osvežite novic, kjer lahko, in ga nosite okoli brez skrbi, podatkovne povezave ali Vaši podatki meje.

Novice SLO je več kot 200 nastavljen vir novic, da izberejo - ki pokriva veliko različnih tem. Viri so bili ročno obirajo, od najbolj priljubljenih stran v Sloveniji, v svojih kategorijah. Vse vir so razvrščeni v app, tako da boste dobili možnostprebrati strani, ali brati kategorijah. Opredeljene razrede, so naslednji: Naslovi, Novice, Gospodarstvo, Šport, Showbiz, Tehnologija, Avtomobilizem, Lifestyle, Zabava in Kultura.

Nekaj ​​vir so vnaprej določeni za vas - pa lahko prilagodite, kar hočeš prebrati le s pritiskom na Menu-> Nastavitve in nato izberete iz skupine virov. Izberete lahko tudi velikost pisave in preklapljanje med stran in kategorije.

Obstaja tudi najnovejše novice widget, ki jih dodate na vaš domači zaslon tako kot vse druge Android widget. Widget uporablja že prenesli člankov v napravi.

Če menite, da nekaj manjka, vas prosimo, da stik z mano preko e-pošte.

【免費新聞App】Novice SLO-APP點子

【免費新聞App】Novice SLO-APP點子

【免費新聞App】Novice SLO-APP點子

【免費新聞App】Novice SLO-APP點子

【免費新聞App】Novice SLO-APP點子

【免費新聞App】Novice SLO-APP點子

免費玩Novice SLO APP玩免費

免費玩Novice SLO App

Novice SLO APP LOGO

Novice SLO LOGO-APP點子

Novice SLO APP QRCode

Novice SLO QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.0.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
シェア記事: