Naturens kalender|工具線上App不用買

シェア記事:

【免費工具App】Naturens kalender-APP點子

Följ naturens kalender direkt där du står och går!

【免費工具App】Naturens kalender-APP點子

【免費工具App】Naturens kalender-APP點子

När börjar tussilagon blomma, när slår björklöven ut, när är blåbären mogna och när blir lönnlöven höstfärgade? Med denna app kan du enkelt rapportera dina observationer av växternas kalender till Naturens kalender.

【免費工具App】Naturens kalender-APP點子

【免費工具App】Naturens kalender-APP點子

Direkt när du sett något intressant fenomen noterar du i appen vilken växt, vilken fas (blomning, lövsprickning, skottskjutning, bärmognad, höstfärger och lövfällning), vilken plats och vilken tidpunkt som observationen gäller. Till din hjälp har du en artlista på olika växter som är intressanta att följa samt telefonens GPS-funktion tillsammans med karta för att placera observationen rätt geografiskt.

Observationerna laddas sedan upp till en nationell databas, för att bli en del av det frivilliga rapporteringsnätverk som Svenska fenologinätverket driver. Detta kräver att du har ett inloggningskonto. Det skaffar du dig på http://www.naturenskalender.se" target=_blank>www.naturenskalender.se, där du också kan rapportera, få visualisering av inskickade rapporter samt administrera ditt konto. Där kan du även anmäla dig till att bli en s.k. fenologiväktare, där du rapporterar observationer av ett prioriterat urval av arter enligt en fastställd manual.

免費玩Naturens kalender APP玩免費

免費玩Naturens kalender App

Naturens kalender APP LOGO

Naturens kalender LOGO-APP點子

Naturens kalender APP QRCode

Naturens kalender QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-22
シェア記事: