Muhammed Sıddık HEKİM C: 3|書籍線上App不用買

シェア記事:

【免費書籍App】Muhammed Sıddık HEKİM C: 3-APP點子

Günümüz Türkiyesinde milletimizin birlik ve beraberliğini sağlayacak, inanç ve itikadını düzeltecek, Antalya / Kumluca ilçesinde yetişmiş MUHAMMED SIDDIK HEKİM (K.S.) Hocaefendi’nin kaleminden “FIRKA-İ NACİYE’NİN HÜKÜMLERİ” adlı eseri yayınlanmıştır.

【免費書籍App】Muhammed Sıddık HEKİM C: 3-APP點子

Allah (C.C.) ve Resulünü (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’i seviyor ve inanıyorsanız, “Sırat-ı Mustakim” yolu olan “FIRKA-İ NACİYE’NİN HÜKÜMLERİ”ni okuyunuz. İslâm dininin günümüze kadar bozulmadan nasıl geldiğini bu eserde bulacaksınız.

【免費書籍App】Muhammed Sıddık HEKİM C: 3-APP點子

İslâmın garip görüldüğü, fırkaların çoğaldığı, katlu kital’in arttığı, fitnelerin azdığı, Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) efendimize töhmet edilip, normal bir beşer seviyesinde görüldüğü, herkes dini, Kur’an-ı kendi akıl ve mantığına göre yorumladığı, mesnet ve senede itibar edilmediği bir devirde Allah (C.C.) bu dini yeniden ihya edecek insanı yaratır.

Yukarıda belirtilen konularda, günümüz insanının karşılaştığı itikadi bozukluk, sapık fırkalara, fitnelere karşı kurtuluş yolunu bu eserde sağlam mesned ve senedlerle bulacak, hayran kalacaksınız…

免費玩Muhammed Sıddık HEKİM C: 3 APP玩免費

免費玩Muhammed Sıddık HEKİM C: 3 App

Muhammed Sıddık HEKİM C: 3 APP LOGO

Muhammed Sıddık HEKİM C: 3 LOGO-APP點子

Muhammed Sıddık HEKİM C: 3 APP QRCode

Muhammed Sıddık HEKİM C: 3 QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
0.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
シェア記事: