Mobil Şube|財經線上App不用買

シェア記事:

【免費財經App】Mobil Şube-APP點子

Kuveyt Türk Mobil Şube uygulaması yenilendi! Artık bankacılık işlemlerinizi daha fazla işlem seçeneği ile dilediğiniz her yerde ücret ödemeden kolayca yapabilirsiniz.



Hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimiz Yeni Mobil Şube ile ortak hesapları da dahil olmak üzere tüm hesaplarını takip edebilir, EFT ve havaleden fatura ödemeye, En Yakın Kuveyt Türk ile yol tarifi almaktan döviz çeviriciye kadar bir çok bankacılık işlemini gerçekleştirebilir. Kurumsal müşterilerimiz ek olarak yetki tipleri dahilinde kendileriyle ilgili işlemleri görüntüleyebilir, onaylayabilir veya silebilir. Bu menülere Kurumsal giriş sayfasını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Yeni Mobil Şube’yi kullanmak için İnternet Bankacılığı şifreniz olması yeterlidir. Yeni Mobil Şube’ye dilerseniz SMS ile, dilerseniz PIN ile giriş yapabilirsiniz. SMS ile giriş yapmak için müşteri numaranızı, şifrenizi girerek sadece SMS butonuna basmanız ve SMS ile gelen şifreyi girmeniz yeterlidir. PIN ile giriş yapmak için ise müşteri numaranız, şifreniz ve sadece her seferinde daha önce belirlediğiniz PIN bilgisini girmeniz yeterlidir.

【免費財經App】Mobil Şube-APP點子

【免費財經App】Mobil Şube-APP點子

【免費財經App】Mobil Şube-APP點子

【免費財經App】Mobil Şube-APP點子

免費玩Mobil Şube APP玩免費

免費玩Mobil Şube App

Mobil Şube APP LOGO

Mobil Şube LOGO-APP點子

Mobil Şube APP QRCode

Mobil Şube QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.1.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
未知iOS
App Store
4.0
App下載
免費
2014-03-272015-06-03
シェア記事: