Mobiett|交通運輸線上App不用買

シェア記事:

【免費交通運輸App】Mobiett-APP點子

MobİETT ile toplu ulaşımda ihtiyaç duyacağınız tüm bilgilere akıllı telefonunuzdan istediğiniz zaman anlık olarak ulaşın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün bir hizmeti olan MobİETT uygulaması ile dilediğiniz an, istediğiniz durağa ait otobüs güzergah bilgilerine, varış saatlerine anlık olarak cep telefonunuzdan ulaşabilirsiniz. MobİETT, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün geliştirdiği anlık toplu ulaşım bilgisini, otobüs konum sunucusu, durak bilgi sunucusu ve otobüs- hat-durak analiz sunucusu ile almanızı sağlayan bir uygulamadır. MobİETT ile otobüs konum bilgisine, otobüslerin hat-güzergah ve durak bilgisine, alarm ile otobüs durağa gelmeden haber alımına ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

【免費交通運輸App】Mobiett-APP點子

Destek için

【免費交通運輸App】Mobiett-APP點子

beyazmasa@iett.gov.tr

ile irtibata geçebilirsiniz.

【免費交通運輸App】Mobiett-APP點子

MobİETT uygulaması akıllı bir uygulamadır. Sadece ihtiyaç duyduğunuz bilgiyi gösterir.Uygulamayı açtığınızda bulunduğunuz yere yakın tüm duraklar ekranınızda belirecek ve kolayca duraklar hakkında bilgi alabileceksiniz. Bu uygulama ile beklediğiniz otobüsün ne kadar süre sonra geleceği ya da otobüsün kaç durak geride olduğu gibi bilgilere estetik ve modern bir görsel tasarım ile erişebilirsiniz. Ayrıca, MobİETT sayesinde beklediğiniz otobüsün durağınızdan geçip geçmediği bilgisine de tek tuşla ulaşabilirsiniz.

【免費交通運輸App】Mobiett-APP點子

MobİETT’in yatay ve dikey olarak kullanılabilen hat bilgi ekranını keşfettikçe bu uygulamayı daha çok seveceksiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor.

【免費交通運輸App】Mobiett-APP點子

免費玩Mobiett APP玩免費

免費玩Mobiett App

Mobiett APP LOGO

Mobiett LOGO-APP點子

Mobiett APP QRCode

Mobiett QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
香港 Hong KongAndroid
Google Play
1.1.1
App下載
免費
2014-07-242015-01-14
シェア記事: