Medische labwaarden|醫療線上App不用買

シェア記事:

【免費醫療App】Medische labwaarden-APP點子

Let op: deze applicatie wordt exclusief aangeboden bij het Handboek medische laboratoriumdiagnostiek, dat is verschenen in april 2013. Als koper van het boek ontvangt u een activatiecode waarmee u de app kunt gebruiken.

Deze app biedt de klinische referentiewaarden uit het Handboek medische laboratoriumdiagnostiek in een handig overzicht. De waarden van ruim 450 tests worden overzichtelijk weergegeven, zijn volledig doorzoekbaar en worden regelmatig van updates voorzien. Deze app is met de grootst mogelijke zorg tot stand gekomen en wordt ter beschikking gesteld aan gebruikers van het handboek. De gebruiker heeft de mogelijkheid om specifieke waarden als favoriet te markeren of om daarbij notities voor eigen gebruik te maken.

De inzichten in de geneeskunde en wetenschap zijn voortdurend aan verandering onderhevig als gevolg van onderzoek en ervaring. De redactie, auteurs en uitgever zijn uiterst zorgvuldig te werk gegaan, om ervoor te zorgen dat de in dit boek verstrekte informatie, in overeenstemming is met de huidige kennis van zaken. Dit ontslaat de gebruiker van het boek echter niet van de verplichting om aan de hand van bestaande richtlijnen, protocollen en wetenschappelijke informatie te controleren of de daar verstrekte informatie afwijkt van de gegevens in deze applicatie en daarmee vast te stellen of de inhoud nog in overeenstemming is met de huidige stand van zaken ten aanzien van kennis en handelen.

【免費醫療App】Medische labwaarden-APP點子

【免費醫療App】Medische labwaarden-APP點子

【免費醫療App】Medische labwaarden-APP點子

免費玩Medische labwaarden APP玩免費

免費玩Medische labwaarden App

Medische labwaarden APP LOGO

Medische labwaarden LOGO-APP點子

Medische labwaarden APP QRCode

Medische labwaarden QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.1
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
未知iOS
App Store
1.0.1
App下載
免費
2013-02-012015-06-04
シェア記事: