LikeAll|社交線上App不用買

シェア記事:

【免費社交App】LikeAll-APP點子

LikeAll Nedir?

* LikeAll sosyal networkünüzü büyüten 1 numaralı bir platformdur. Kurulduğu 2013 Şubat ayından itibaren büyümekte ve alanında en büyük websitesi haline gelmiştir. GERÇEK Facebook, GERÇEK Twitter, GERÇEK youtube ve GERÇEK Website ziyaretçileri ile tanıtımlarınızı yapma olanağına sahip olacaksınız. Ne ile ilgilenmek istiyorsanız o alanlarda seçimlerinizi yapabiliyorsunuz. Sizi istemediğiniz bir kişiyi ya da herhangibirşeyi beğenmeye, takip etmeye zorlamıyoruz, tamamen özgürsünüz.

Puanlama Nasıl Çalışıyor?

* Başkalarının içeriklerini, takip ederek, beğenerek ya da inceleyerek puanları alıyorsunuz. Puanlarınız biriktikçe sistem otomatik olarak eklediğiniz içerikleri, facebook sayfanızı vb. beğenilmek ya da paylaşılmak üzere aktif hale getirir. Ve diğer kullanıcılar sizin paylaştıklarınızı takip ettikçe, paylaştıkça puanlarınız sisteminizden düşer.

Özellikler: ÜCRESİZ FACEBOOK BEĞENİ, TAKİPÇİ VE PAYLAŞIM

* Facebook en çok kullanılan ve dünyanın hala bir numaralı sosyal medya platformudur. Burada işinizi ve kendinize bir profil oluşturup, koymanız oldukça önemlidir. Likeall platformu ile binlerce Facebook beğenisi, takipçisi ve paylaşımı elde edebilirsiniz. Ve en önemlisi bu hizmetimiz tamamen bedava!

ÜCRETSİZ YOUTUBE İZLENME, ABONE VE BEĞENİ

* İstediğiniz herhangi bir şeyi dünyanın en büyük video paylaşım platformu, Youtube’ta bizim yardımımızla en iyi düzeyde tanıtımını yapabileceksiniz. Beğeniler, izlenmeler ve favoriye eklemeler elde edeceksiniz. Hepsini ücretsiz olarak yapabileceksiniz. Platformumuz en yüksek kalitede ve en hızlı şekilde bu hizmeti almanızı sağlar.

ÜCETSİZ TWITTER TAKİPÇİ, TWEET, RETWEET, FAVORİ

* Eğer duygularınızı, düşüncelerinizi paylaşmak, insanlarla etkileşim halinde olmak ve dünyanın bilgisi edinmek istiyorsanız Twitter bunun için en iyi platformdan biridir. Twitterda takipçi sahibi olmak için aktif olmak gerekir. İstediğiniz an binlerce takipçiye istediğiniz tweetleri atma şansınız olur.

ÜCRETSİZ INSTAGRAM TAKİPÇİ VE INSTAGRAM FOTOĞRAF BEĞENİLERİ

* Instagram kişisel hayatınızdaki detayları fotoğraf ve resimlerle paylaşmanın en eğlenceli ve pratik platformuddur. Telefonunuzla resim çeker ve kolaylıkla Instagramda paylaşırsınınız. Likeall daha fazla Instagram takipçisi ve fotoğraf beğenisi elde etmenizi sağlar.

ÜCRETSİZ PINTEREST TAKİPÇİ, REPIN VE BEĞENİLERİ

* Pinterest milyonlarca insanın günlük hayatında kullandığı ve birbirleri ile etkileşim halinde olmasını sağlayan bir platformdur. Herkese ve her tada hitap eder. LikeAll sayesinde, binlerce takipçi, repin ve beğeni elde edersiniz.

ÜCRETSİZ VINE TAKİPÇİ, BEĞENİ VE REVINE

* Vine, sahibinin, Twitter olduğu, kullanıcılarına maksimum 6 saniyelik videolar oluşturmalarına ve herkesle paylaşmalarına izin veren bir websitedir. LikeAll’u Vine hesabınızı daha da popüler hale getirmek için kullanabilirsiniz.

ÜCRETSİZ ASK.FM BEĞENİ, GOOGLE+ ÇEVRELER, GOOGLE+ YAZI PAYLAŞIM,GOOGLE +1, MYSPACE ARKADAŞLAR, WEBSITE HİTİ ( OTOMATİK GEZİNTİ)

* Bahsi geçen uygulamalar, sosyal medya dünyasında büyümeniz için kritik öneme sahip uygulamalardır.

* Otomatik Sörf yaparken uygulamayı arka planda açık bırakırsanız puan kazanmaya devam edersiniz!

* Referans toplayarak puan ve para kazanabilirsiniz.

【免費社交App】LikeAll-APP點子

【免費社交App】LikeAll-APP點子

【免費社交App】LikeAll-APP點子

【免費社交App】LikeAll-APP點子

【免費社交App】LikeAll-APP點子

免費玩LikeAll APP玩免費

免費玩LikeAll App

LikeAll APP LOGO

LikeAll LOGO-APP點子

LikeAll APP QRCode

LikeAll QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
4.6
App下載
免費
1970-01-012015-02-04
シェア記事: