Kurs i Camera Raw 7|教育線上App不用買

シェア記事:

【免費教育App】Kurs i Camera Raw 7-APP點子

Digital bildebehandling er, og kommer alltid til å være, en svært viktig del av alle fotografers arbeidshverdag. Det er det ikke mange som stiller spørsmålstegn ved! Det derimot mange ikke vet er hvor enkelt det er å gjøre disse endringene. Du trenger ikke å være en Photoshop-ekspert, du trenger ikke å være en dataekspert, du trenger faktisk ikke å være en viderekommende bruker en gang. For i dette kurset skal vi se nærmere på programmet som har revolusjonert den fotografiske industrien, altså programmet Adobe Camera Raw 7, programmet som gjorde det vanskelige enkelt, det umulige mulig, på en svært elegant og intuitiv måte.

Det første du vil lære er forskjellen på JPEG- og RAW-formatet. Deretter kommer vi til å bruke et helt kapittel på å bli kjent med Adobe Camera Raw 7. Du vil lære hvordan du bruker ACR7 til å forbedre en komposisjon, fikse en eksponering, gjøre et fotografi skarpere, fjerne støy pluss en del annet.

Deretter kommer vi til å se på mer avanserte teknikker, som hvordan du bruker deltoner, flekkfjerningsverktøyet, justeringspanelet samt graderingsfilteret. Dette er bare noen av tingene du kommer til å lære om i dette kurset. Vi lover deg en utorlig reise gjennom et fantastisk program, og ikke minst lærdom som vil gjøre det til en bedre fotograf.

【免費教育App】Kurs i Camera Raw 7-APP點子

【免費教育App】Kurs i Camera Raw 7-APP點子

【免費教育App】Kurs i Camera Raw 7-APP點子

【免費教育App】Kurs i Camera Raw 7-APP點子

【免費教育App】Kurs i Camera Raw 7-APP點子

免費玩Kurs i Camera Raw 7 APP玩免費

免費玩Kurs i Camera Raw 7 App

Kurs i Camera Raw 7 APP LOGO

Kurs i Camera Raw 7 LOGO-APP點子

Kurs i Camera Raw 7 APP QRCode

Kurs i Camera Raw 7 QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.0
App下載
NOK$50.0
1970-01-012015-01-15
シェア記事: