Kuran-ı Kerim İslami Videolar|媒體與影片線上App不用買

シェア記事:

【免費媒體與影片App】Kuran-ı Kerim İslami Videolar-APP點子

Uygulamayı indirerek dünyanın en sevilen hafızlarının sesinden HD kalitesinde hazırlanmış Türkçe mealli Kur'an videoları ile Kur'an'ı hem dinleyebilir, hem de mealini okuyarak Allah'ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Uygulama içerisindeki Hafızlar Abdulbasit Abdussamed Nasser al Qatami Ahmet El Acemi Mahir El Muaykili Muhammed Muhaysini Ebubekir Şatiri Kerim Mansuri Abdurrahman Es-Sudeys Khalid Al Ghamdi Kabe İmamları Ve Dünyaca Ünlü Hafızların sesinden hazırlanmış Türkçe mealli Kur'an videoları ile tüm Kur'an'ı sure sırasına göre seyredebilir, Orjinal Ses Kaydını Dinleyebilirsiniz Kuran-ı Kerim'deki 114 Sureyi Dilediğiniz Hafızdan Dinleyebilirsiniz ve dünyaca ünlü birçok hafızın Kur'an'ı okurken hissettikleri huşuya ortak olabilir, "Kısa Kısa videolar" ile Amenerrasulü, Ayetel Kürsi, Lev Enzelna gibi en çok okunan ayetlere dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden kolayca ulaşabilir ve istediğiniz kadar seyredebilirsiniz. * Ayrıca en sevilen hafızların hiçbir yerde duyulmamış farklı kıraatlarından hazırlanmış Türkçe mealli Kur'an videolarını mobil uygulamamızda bulacaksınız. Özellikler: -HD video izleme -Bir videoyu seyrederken arka planda diğer videolar arasında gezebilme -Video aratma -Oynatma listeleri ile videolara kolay ve hızlı erişim Mobil uygulamamızı herkese tavsiye ederek dünyada ilk kez gerçekleştirilen bu büyük çalışmayı pek çok kişiye ulaştıracağınızı umuyoruz.

------------------------------------------------------------

Çalışmalarımız ve duyurularımız hakkında güncel bilgiye sahip olmak için bizi web sitemizden ve sosyal ağlarımızdan takip edebilirsiniz:

Web Site: http://www.islamivideolar.org/

【免費媒體與影片App】Kuran-ı Kerim İslami Videolar-APP點子

Facebook: https://www.facebook.com/KURANBiZEYETER

【免費媒體與影片App】Kuran-ı Kerim İslami Videolar-APP點子

Twitter: https://twitter.com/kuranbizeyeter

Selam Hidayete Tabi Olanlara By:İslam Ordusu

免費玩Kuran-ı Kerim İslami Videolar APP玩免費

免費玩Kuran-ı Kerim İslami Videolar App

Kuran-ı Kerim İslami Videolar APP LOGO

Kuran-ı Kerim İslami Videolar LOGO-APP點子

Kuran-ı Kerim İslami Videolar APP QRCode

Kuran-ı Kerim İslami Videolar QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.3
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
シェア記事: