KUNTESE|運動線上App不用買

シェア記事:

【免費運動App】KUNTESE-APP點子

KUNTESE on helppokäyttöinen KUNnon TEstaus ja SEurantaohjelma. Ohjelman avulla voit selvittää helposti ja luotettavasti aerobisen kuntosi. Testiin tarvittavilla perustiedoilla (paino, pituus, syntymävuosi ja sukupuoli) saadaan myös ”ilmaiseksi” painoindeksi (BMI). KUNTESE sisältää seurantaosuuden (kuva 7), jossa voit seurata testejä listalta, lisäksi voit tarkastella viittä viimeistä testiä graafisesti (kuva 8). Grafiikasta selviää yhdellä silmäyksellä kehityksesi suunta, niin painon, kuin kunnon suhteen. Tiedot ja tulokset tallennetaan vain puhelimeesi, eivätkä ne ”näy” tämän ohjelman ulkopuolelle. Ohjelma ei käytä nettiä, eikä näytä mainoksia.

【免費運動App】KUNTESE-APP點子

KUNTESEn kuntotestiosuus perustuu UKK-kävelytestiin ja BMI- määrityksien, WHO 2000 BMI- raja-arvotaulukoihin. UKK-kävelytesti on tarkoitettu 20—65-vuotiaille aikuisille. Testissä KÄVELLÄÄN mahdollisimman nopeasti ja tasaisesti 2 000 m matka (ilman kävelysauvoja). Kävelytesti kertoo testattavan aerobisen kunnon riittävyyden tai riittämättömyyden suhteessa terveyteen ja toimintakykyyn. UKK-kävelytesti on kehitetty tieteellisen tutkimussarjan pohjalta. Kävelytestissä käytetään ns. viitearvoja. Viitearvot perustuvat tutkimukseen, jossa testattiin laboratoriossa maksimaalisen hapenkulutuksen mittauksella suuri joukko miehiä ja naisia, iältään 20 - 65-vuotiaita.

Näin muodostetut viitearvot kuvaavat hyvin tervettä aikuisväestöä ja kävelytestissä laskettu kuntoindeksi kertoo tuloksen suhteessa suomalaisiin miehiin ja naisiin. Tämä raja-arvo on keski-ikäisillä miehillä maksimihapenkulutuksena noin 30 ml/min/kg ja keski-ikäisillä naisilla noin 20 ml/min/kg. Vastaava kuntoindeksi on noin 70, jota voidaan siten pitää tavoitteellisena terveyskunnon vähimmäistasona. Huom. yllämainitut instanssit eivät ole mukana KUNTESEn kehittelyssä. Osittaiset lyhennetyt lainaukset Kävelytestaajan opas (UKK- instituutti).

【免費運動App】KUNTESE-APP點子

【免費運動App】KUNTESE-APP點子

【免費運動App】KUNTESE-APP點子

【免費運動App】KUNTESE-APP點子

【免費運動App】KUNTESE-APP點子

【免費運動App】KUNTESE-APP點子

免費玩KUNTESE APP玩免費

免費玩KUNTESE App

KUNTESE APP LOGO

KUNTESE LOGO-APP點子

KUNTESE APP QRCode

KUNTESE QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
中國 ChinaWindows
Windows 市集
1.0.0.0
App下載
¥6.00
2014-04-292014-09-20
美國 (U.S.A)Windows
Windows 市集
1.0.0.0
App下載
$0.99
2014-04-292014-09-19
シェア記事: