Köpönyeg|天氣線上App不用買

シェア記事:

【免費天氣App】Köpönyeg-APP點子

A Köpönyeg Magyarország legszerethetőbb időjárási portálja - hosszú idő után az alkalmazásunk teljes ráncfelvarráson esett át. Célunk, hogy minél jobb és magasabb minőségű appot készítsünk, ezért számítunk a visszajelzésedre és igyekszünk minden felmerülő hibát a lehető leghamarabb kijavítani. :)

AKTUÁLIS ADATOK, ELŐREJELZÉSEK

【免費天氣App】Köpönyeg-APP點子

A Köpönyeg alkalmazás 15 napos, illetve részletes 3 napos időjárás előrejelzést ad a hazai városokról, valamint 10 napos előrejelzést több mint 20 000 külföldi városról. A településeket kiválaszthatod adatbázisunkból, de GPS pozició alapján is meg tudjuk mondani, mire számíthatsz. Az aktuális és részletes adatoknál a légnyomás, páratartalom értékeket valamint a szélirányra és -erősségre vonatkozó információkat is megtekintheted.

【免費天氣App】Köpönyeg-APP點子

A lokális adatok mellett naponta frissülő országos szöveges előrejelzésünket is figyelemmel követheted.

Extra: ha elfordítod a telefont, láthatod a megszokott 15 napos diagramunkat is!

ÉSZLELÉSEK

【免費天氣App】Köpönyeg-APP點子

Nézd meg a térképen, hogy másoknál milyen idő van éppen és oszd meg te is másokkal az aktuális időjárást! Egy könnyen átlátható térképen követheted figyelemmel valós időben a felhasználók által beküldött adatokat, egy egyszerű és gyönyörű felületen pedig Te is beküldhetsz észleléseket valamint Facebookon és Twitteren is megoszthatod ismerőseiddel, hogy nálad éppen milyen idő van.

TÉRKÉPEK

【免費天氣App】Köpönyeg-APP點子

Kövesd nyomon a felhők vándorlását az animált műhold- és radarképen! A jelenidő térkép segítségével az egész ország aktuális hőmérsékletének alakulását is láthatod.

WIDGETEK

【免費天氣App】Köpönyeg-APP點子

Jelenleg 4 különböző widget közül választhatsz, amelyek mindig egy adott város aktuális adatait és előrejelzését mutatják. Hamarosan több, még színesebb widgettel jelentkezünk.

免費玩Köpönyeg APP玩免費

免費玩Köpönyeg App

Köpönyeg APP LOGO

Köpönyeg LOGO-APP點子

Köpönyeg APP QRCode

Köpönyeg QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
3.2
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
シェア記事: