Islam Expo 3|教育線上App不用買

シェア記事:

【免費教育App】Islam Expo 3-APP點子

Islam Expo -mobiilisovelluksella pääset kurkistamaan esiripun taakse ja saat lisää tietoa puhujista ja yhteistyökumppaneista. Samalla voit tietysti tarkastaa myös tapahtuman ohjelman ja pysyä kartalla kuka puhujista on kulloinkin vuorossa. Asentamalla sovelluksen älypuhelimeesi ja antamalla palautetta tapahtumasta voit voittaa Peace Mobilen, maailman ensimmäisen huippulaadukkaan islamilaisen älypuhelimen.

Islam-Expo 3

【免費教育App】Islam Expo 3-APP點子

Islam Expo on ajankohtaisesti Suomen suurin islamia ja islamilaista kulttuuria esittelevä tapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on myös edistää muslimien ja valtaväestön yhteiseloa sekä uskontojen välistä vuoropuhelua. Islam Expo on jo kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma, joka esittelee islamilaisen kulttuurin kirjoa ja islaminuskoa. Tapahtuma on laajentunut kolmipäiväiseksi ja sen toivotaan saavuttavan entistä suuremman yleisön.

【免費教育App】Islam Expo 3-APP點子

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Suomen Islamilainen neuvosto, SINE ry, joka on Suomessa toimivien muslimijärjestöjen kattojärjestö. Islam-Expon monipuolisessa ohjelmassa on jokaiselle jotakin: puhujia eri puolilta maailmaa, paneelikeskusteluja, tietoiskuja, kulttuuriohjelmaa, ohjelmaa lapsille, islamilaista musiikkia ja eri muslimikulttuureihin tutustumista. Expon yhteydessä järjestetään myös lyhyitä kursseja, kuten islamilainen taidekurssi ja kursseja lapsille ja nuorille. Messualueella yhdistykset ja yritykset esittelevät toimintaansa ja esillä on erilaisia näyttelyitä. Tilaisuuden avaa valtiovallan edustaja. Lauantaina järjestetään kulttuuri-ilta, joka esittelee laajasti muslimimusiikkia sekä Suomesta että muualta kotoisin olevien esiintyjien esittämänä. Kulttuuri-iltaan myydään 5 euron pääsylippuja. Tapahtuma on Kulttuuri-iltaa lukuunottamatta yleisölle maksuton.

免費玩Islam Expo 3 APP玩免費

免費玩Islam Expo 3 App

Islam Expo 3 APP LOGO

Islam Expo 3 LOGO-APP點子

Islam Expo 3 APP QRCode

Islam Expo 3 QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.9
App下載
免費
1970-01-012015-04-23
シェア記事: