HGS|交通運輸線上App不用買

シェア記事:

【免費交通運輸App】HGS-APP點子

HGS’nize bakiye yüklemek artık çok kolay!

HGS Mobil Bakiye Yükleme uygulaması ile plaka numaranız, T.C. kimlik numaranız, vergi numaranız veya HGS etiket numaranızı kullanarak tüm HGS ürünlerinizin bakiyesini görüntüleyebilir, kredi kartınız ile kolay ve hızlı bir şekilde yükleme yapabilirsiniz. HGS bakiye yüklemek için PTT şubelerine gitmeye son!

Uygulama üzerinden ePTTAVM hesabınıza giriş yaparak ya da kolayca üye olarak daha düşük HGS yükleme ücreti fırsatından faydalanabilirsiniz. İlk bakiye yüklemeniz ise ÜCRETSİZ!

Uygulamanın diğer özellikleri:

- Aracınızın HGS etiketinde ne kadar bakiye olduğunu görüntüleyebilirsiniz.

- Cezalı geçişleri önlemek için bakiye alarmları: Aracınızın HGS etiketi için minimum bakiye limiti belirleyerek uygulamanın sizi uyarmasını sağlayabilir, böylece cezalı hgs geçişlerini önleyebilirsiniz.

- Kolay yükleme için kayıtlı etiketler: Sık kullandığınız araçlarınızın HGS etiketlerini uygulamaya kaydedebilir, böylece sadece bir kaç dokunuşta HGS bakiye yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz.

- HGS bakiye faturalarınızı e-posta ile alabilirsiniz.

- Geçmiş yüklemelerinizi görüntüleyebilir, tarihe göre sıralayabilirsiniz.

HGS Mobil ePTTAVM.com’un PTT ile birlikte sunduğu resmi bir hizmettir. İnternet ya da cep telefonu üzerinden HGS bakiye yüklemesi yaptığını iddia eden diğer sitelere ve uygulamalara lütfen itibar etmeyiniz.

【免費交通運輸App】HGS-APP點子

【免費交通運輸App】HGS-APP點子

【免費交通運輸App】HGS-APP點子

【免費交通運輸App】HGS-APP點子

免費玩HGS APP玩免費

免費玩HGS App

HGS APP LOGO

HGS LOGO-APP點子

HGS APP QRCode

HGS QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
2.5
App下載
免費
1970-01-012015-04-24
未知iOS
App Store
2.3
App下載
免費
2013-09-262015-06-04
シェア記事: