Genel Kültür Testi|教育線上App不用買

シェア記事:

【免費教育App】Genel Kültür Testi-APP點子

Birbirinden ilginç ve güncel çoktan seçmeli sorularla keyifli bir zaman geçireceksiniz. Soru sayısı zaman içinde sürekli artırılarak daha geniş bir Genel Kültür soru havuzu oluşturulacaktır.

Soruların tamamı güncel yarışma programlarında veya KPSS, Bankacılık vb. sınavlarda karşımıza çıkan ya da çıkabilecek tarzda hazırlanmış olduğu için güncel bilgi dağarcığınızı geliştirmenize katkı sağlayacaktır. Bu sayede genel kültür seviyenizi artırmış olacaksınız.

Yabancı dizi ve film takipçilerinin bilgilerini test etmesi için hazırlanmış birçok sürpriz soru da sizleri bekliyor.

Sorulan soruyu bilemezseniz üzülmeyin çünkü doğru cevabı anında görüp öğrenebileceksiniz. Doğru seçeneği tıkladığınızda Yeşil, yanlış seçeneği tıkladığınızda ise Kırmızı rengi görürsünüz. Yanlış yaptığınızda seçtiğiniz şık Kırmızı olurken, doğru şık Yeşil olacaktır. Bir daha karşılaştığınızda da artık bu sorunun cevabını biliyor olacaksınız.

Bu genel kültür oyununda sorular ve cevap şıkları soru havuzundan rastgele geldiği için her oynadığınızda farklı veya aynı sorularla karşılaşabilirsiniz.

Oyundaki Jokerler:

【免費教育App】Genel Kültür Testi-APP點子

%50, Pas ve Süre Arttırma

Yukarıdaki jokerleriniz bitene kadar (5’er tane var) zorlandığınız sorularda yardım alabilirsiniz.

Bu uygulama ile istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kendinizi kolayca test edebilirsiniz. “En İyi Skorlar” bölümünden önceki puanlarınıza bakabilirsiniz.

Hem eğlenin hem de öğrenin!

Android uygulamalarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için http://googleandroidgames.com/ internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

免費玩Genel Kültür Testi APP玩免費

免費玩Genel Kültür Testi App

Genel Kültür Testi APP LOGO

Genel Kültür Testi LOGO-APP點子

Genel Kültür Testi APP QRCode

Genel Kültür Testi QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.8
App下載
免費
1970-01-012015-03-10
シェア記事: