Frøken Jensens Kogebog|書籍線上App不用買

シェア記事:

【免費書籍App】Frøken Jensens Kogebog-APP點子

*** Prøv 200 Frøken Jensen opskrifter Gratis ***

【免費書籍App】Frøken Jensens Kogebog-APP點子

【免費書籍App】Frøken Jensens Kogebog-APP點子

Frøken Jensens App indeholder den komplette klassiske kogebog fra 1901.

Husholdersken Kristine Marie Jensen fra Randers, kvinden som var „Frøken Jensen“, har formodentlig ikke gået rundt i køkkenet hos den københavnerfamilie, hun i slutningen af attenhundredetallet holdt hus for, og ladet sig tynge af overvejelser om, hvorvidt maden hun serverede var gammeldags eller moderne, endsige klassisk. Hun har blot passet sit arbejde samvittighedsfuldt og godt. Gennem årene har hun samlet og nedskrevet sine opskrifter og erfaringer, og i 1901 blev samlingen udgivet. Det kom der som bekendt en klassiker ud af.

I over hundrede år har vi alle sammen – unge og gamle, erfarne og uerfarne i et køkken – tyet til „Frøken Jensens Kogebog“ når vi lige skulle have repeteret opskriften på forloren hare og karamelrand. Eller hvis vi skulle have styr på melbollerne til hønsekødssuppen, eller afklaret en diskussion om hvad benløse fugle egentlig er. Klassikeren er – som rigtige klassikere ofte er det – stadig moderne og aktuel - og nu til Android. God fornøjelse på indkøb og i køkkenet.

【免費書籍App】Frøken Jensens Kogebog-APP點子

【免費書籍App】Frøken Jensens Kogebog-APP點子

Nu kan du også dele dine yndlingsopskrifter over de sociale medier, måske får du gæster til middag.

Frøken Jensens Kogebog nåede at udkomme i ikke mindre end 27 oplag i Frøken Jensens levetid, og er siden blevet en af de bedst sælgende bøger herhjemme nogensinde. 800.000 eksemplarer er det blevet til. Den originale kogebog er nyrevideret og bearbejdet af de to erfarne madskribenter Nanna Simonsen og Carina Malling Skronski.

免費玩Frøken Jensens Kogebog APP玩免費

免費玩Frøken Jensens Kogebog App

Frøken Jensens Kogebog APP LOGO

Frøken Jensens Kogebog LOGO-APP點子

Frøken Jensens Kogebog APP QRCode

Frøken Jensens Kogebog QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0.0
App下載
免費
1970-01-012015-04-20
シェア記事: