Evrensel E-Gazete|新聞線上App不用買

シェア記事:

【免費新聞App】Evrensel E-Gazete-APP點子

‘Evrensel’i bayide bulamıyorum’, ‘Yurt dışında yaşadığım için basılı gazeteyi göremiyorum’ ya da ‘Evrensel’i İnternetten okuyorum ama çorbada benim de tuzum bulunsun’ diyorsanız Evrensel E­gazeteye abone olabilir; Evrensel'i ne zaman, nerede isterseniz okuyabilirsiniz.

Android telefon ve tabletleriniz, iPad ya da iPhone cihazlarınız ile dünyanın neredesinde olursanız olun Evrensel'iniz her sabah size ulaşacak.

Evrensel E­gazete uygulaması ile, günlük gazetenin yanı sıra Pazar, Ekmek ve Gül, Genç Hayat eklerine de bir dokunuşla ulaşabileceksiniz.

【免費新聞App】Evrensel E-Gazete-APP點子

Telefon ya da tabletinize indirdiğiniz uygulama ile 3G bağlantısı veya WiFi üzerinden e­gazeteyi indirdikten sonra, İnternet bağlantısına gerek duymadan istediğiniz zaman okuyabilirsiniz.

E­gazetenizi indirirken Wi­Fi bağlantısı kullanmanızı öneririz. GSM hattı kullanıldığı taktirde operatörünüz, tarifenize göre ücretlendirme yapabilir. Gazetenin ortalama boyutu 5 MB kadardır.

Aylık 20.99 TL ödeyerek, Evrensel e­gazeteye hemen abone olabilirsiniz. Abonelik için zaman ve mekan sınırlaması yoktur. Aboneliğiniz, bir ay sonunda otomatik olarak yenilenecektir.

【免費新聞App】Evrensel E-Gazete-APP點子

Aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız, sürenin dolmasından en geç 24 saat önce Google Play ya da Apple Store üzerinden iptal talimatı vermeniz yeterlidir.

www.evrensel.net/e-gazete

免費玩Evrensel E-Gazete APP玩免費

免費玩Evrensel E-Gazete App

Evrensel E-Gazete APP LOGO

Evrensel E-Gazete LOGO-APP點子

Evrensel E-Gazete APP QRCode

Evrensel E-Gazete QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.0
App下載
免費
1970-01-012015-01-14
シェア記事: