Etukartta|購物線上App不用買

シェア記事:

【免費購物App】Etukartta-APP點子

Etukartta on täysin uudenlainen tarjouspalvelu, jonka ansiosta yksikään hyvä tarjous ei mene sinulta ohitse. Palvelu näyttää tarjoukset lähellä sijaintiasi, ja voit esimerkiksi katsastaa kauppakeskuksen tarjoukset kiertämättä kaikkia liikkeitä erikseen. Voit etsiä tarjouksia kartalta, selailla niitä listanäkymästä tai etsiä hyviä etuja vaikkapa tuotemerkin tai kaupan nimellä.

Etukartan käyttö on paitsi hauskaa, myös täysin ilmaista.

Toistaiseksi Etukartta sisältää kaikki Jumbon ja Kaaren tarjoukset. Muita liikkeitä ja kauppakeskuksia tullaan lisäämään palveluun pian.

Etukartan käyttö perustuu käyttäjän sijaintiin ja sen vuoksi sovellus tarkistaa sijaintisi säännöllisin väliajoin. Saadaksesi täyden hyödyn sovelluksen ominaisuuksista, sinun tulee hyväksyä sijaintitietojen käyttö ensimmäisellä käyttökerrallasi. Viimeisin sijaintitietosi tallentuu 30 päivän ajaksi, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti. Käsittelemme sijaintitietoja vastuullisesti kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön ja Sanoman tietosuojalausekkeen mukaisesti. Sijaintitietoja ei voida yhdistää käyttäjään.

【免費購物App】Etukartta-APP點子

【免費購物App】Etukartta-APP點子

免費玩Etukartta APP玩免費

免費玩Etukartta App

Etukartta APP LOGO

Etukartta LOGO-APP點子

Etukartta APP QRCode

Etukartta QRCode-APP點子
熱門國家系統支援版本費用APP評分上架日期更新日期
未知Android
Google Play
1.6
App下載
免費
1970-01-012015-03-11
シェア記事: